Gençlik Şenliği Göksel Konseriyle Sona Erdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ve 7 gün 7 gece süren Gençlik Şenliği, ünlü sanatçı Göksel'in konseriyle sona erdi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın düzenlediği Gençlik Şenliği sona erdi. Şenliğin son gününde ünlü pop sanatçısı Göksel ile rock grubu Parti, Cam Piramit Otopark alanına kurulan sahnede izleyenlere müzik ziyafeti yaşattı. Göksel, sahne performansı ve müzikleriyle Antalyalıları coşku dolu anlar yaşattı. Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği konser, gece geç saatlere kadar sürdü.
Bir hafta süren ve ana sahnede her gün iki grubun gençlerle buluştuğu şenlikte, alternatif sahnede de onlarca amatör müzisyen performanslarını sahneleme fırsatı buldu. Şenlikte, konserlerin yanı sıra alanlarında tecrübeli isimler fotoğraf, moda, dans, müzik, resim, karikatür, grafiti gibi birçok sanat dalında atölye çalışmaları ile gençlere tecrübelerini aktardı. Ödüllü sokak basketbolu turnuvası da şenliğe renk kattı.
Şenlikte, 'Uykudan Önce' isimli talk-şov programı da gençlere eğlenceli saatler yaşatırken, ünlü DJ'ler Murat Meriç, Mete Sohtaoğlu, Murat Beşer ve Çağla Tekil ise sahne performanslarıyla unutulmaz anlar yaşattılar. Şenlik süresince ünlü sanatçılar Emre Aydın, Levent Yüksel, Ogün Şanlısoy, Moğollar, Yüksek Sadakat, Baza Zula, Göksel, Çilekeş, Marsis, Kırmızı, Gece, Kül, Parti ve ünlü yabancı rock müzik grubu Anathema, konserleriyle Antalyalılara unutulmaz bir hafta yaşattı.