Mhp'li Başkan Kılıç'ın Mavi Renk Hayranlığı

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın mavi hayranlığı dikkat çekiyor

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın mavi hayranlığı dikkat çekiyor. Başkanı Kılıç'ın Kent Konseyi toplantısında, İlçe Seçim Müdürü Fatma Dilara Kaya'yı toplantılara gelirken, kırmızı giymemesini istemesi dikkat çekti.
Kent Konseyi, 'Körfez Bilgilendirme Toplantısı', Başkan Tuncay Kılıç'ın başkanlığında Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde toplandı.
Toplantının ana gündemi naylon poşet kullanımı konusu oldu. Pazarlarda naylon poşet yerine file kullanılmasının sağlanması için zabıtanın etkin denetim yapmasının sağlanması istendi.
Toplantıya kırmızı ceketiyle gelen ve konuşmak için söz alan ilçe seçim müdürü Fatma Dilara Kaya konuşurken Başkan Kılıç, " Ben boğa burcuyum. Benim kırmızıya karşı alerjim var. Toplantıya gelirken lütfen kırmızı giymeyin."dedi.
Bilindiği üzere maviye karşı büyük ilgisi olduğu bilinen Kılıç, özelikle mavi takım elbisesi, kıravat ve gömlek giymesi yanında özel aracıda mavi renkte. Son olarak Edremitspor'unda yeşil-sarı rengi, seçimden sonra mavi-beyaz oldu. Belediye binası ve makamı da mavi renkte olan Kılıç'ın aldığı son makam aracının da renginin mavi olduğu gözleniyor.