Başbakan Erdoğan 15-16 Mayıs Tarihlerinde Manisa Ve İzmir'de

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 15-16 Mayıs 2010 tarihlerinde İzmir ve Manisa'da olacağını açıkladı.

AK Parti İl Başkanlığı binasında düzenlediği toplantıda ilçe başkanlarıyla bir araya gelen Kabak, Başbakan Erdoğan'ın AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Gençlik Şöleni'ne katılmak üzere İzmir'e geleceğini, İzmir ve Manisa'da da bir dizi açılış ve ziyarette bulunacağını söyledi.
Teşkilat üyelerine Başbakan Erdoğan'ın 14 Mayıs'ta Yunanistan'a gideceğini bildiren Kabak, "Bugün elimizde olan programa göre Başbakanımızın İzmir'e geldikten sonra Manisa'ya geçmesi planlanıyor. Orada bir dizi açılış katıldıktan sonra akşam İzmir'e dönecek ve onuruna vereceğimiz yemeğe katılacak. Pazar günü ise İzmir'de programlara katılacak. Programın asıl merkezinde gençlik şöleni var. Halkapınar Spor Salonu'nda tüm Türkiye'deki AK Parti gençlerini ve tüm gençlerimizi kapsayan bir gençlik şöleni
yapılacak. Sayın Başbakanımızın gelmesi nedeniyle tüm illerimizden ve ilçelerimizden gelecek parti mensuplarımız gelecek" dedi.
Gençlik Şöleni'nin pazar günü saat 13.00'te başlayacağını ifade eden Kabak, programda MFÖ, Mustafa Ceceli ve Murat Göğebakan'ın gençlere konser vereceğini söyledi. Konserler devam ederken etkinliğe Erdoğan'ın da katılacağını bildiren Kabak, Başbakan'ın burada gençlere sesleneceğini sözlerine ekledi.