Karal: Siyasetçiler, ümit aşılayıcı olduğu gibi geleceği de sezebilen insanlardır

Adalet ve Kalkınma (AK) Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, gerçek siyasetçilerin şartlar ve kayıtlar altında yıkılmayan, ümit aşılayıcı ve geleceği se

Adalet ve Kalkınma (AK) Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, gerçek siyasetçilerin şartlar ve kayıtlar altında yıkılmayan, ümit aşılayıcı ve geleceği sezebilen kişilerden oluştuğunu söyledi.

Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde, AK Parti Rize İl Teşkilatı tarafından organize edilen 'AK beyinler yarışıyor' ödüllü bilgi yarışmasında konuşma yapan Karal, Türkiye'de bir anayasa sorununun olduğuna dikkat çekti. Saral, "Hepimizin bildiği gibi günlerce 'AK Parti fire verir' kara propagandasını yapanların nasıl yanıldıklarını gördük ve mutlu olduk. İnşallah sonunun da hayırla neticelenmesini bekliyor ve ülkemiz adına, demokrasi adına ümitleniyoruz. Öyleyse şimdi birlik, beraberlik ve dayanışma zamanıdır. Sevgi, şefkat ve dostluk zamanıdır.'' dedi.

AK Parti teşkilatı olarak parti mensuplarının hep birlikte hareket etmesi gerektiğini söyleyen Karal, "Bu gemi hep birlikte yürütülmelidir. Geminin kaptanı kadar, tayfası da sorumluluk duymalı ve heyecanla görevinin başında olmalıdır. Allah korusun, bu ülkenin bir daha istikrarsızlığa, belirsizliğe, içine kapanmaya ve baskıya asla tahammülü yoktur. Tersine işleyecek bir yanlışlığa kim katkıda bulunursa asla tarihi vebalden kurtulamaz.'' diye konuştu.

Karal, gerçek siyasetçilerin şartlar ve kayıtlar altında yıkılmayan insanlar olduğunu belirterek, "Onlar ümit aşılayıcı olduğu gibi geleceği de sezebilen insanlardır." ifadelerini kullandı.