Peugeot'un iz bırakan modelleri

Peugeot 1810'dan bu yana, önce markasını ve ardından amblemi olan aslanı, ürettiği testerelerin, el aletlerinin, kahve değirmenlerinin, bisikletlerin, motosikletlerin, scooterların ve otomobillerin üzerinde kullanıyor.

Peugeot'un iz bırakan modelleri
  Peugeot bu farklı dü ; nyalara modernliği ve yeniliği , ç ; elik işinden kaynaklanan endü ; striyel disiplininden hiç ; ö ; dü ; n vermeden getirdi .

Hem kendi ç ; ağının gereklerinin , hem de fırsatların bilincinde olan Peugeot , endü ; striyel , teknolojik ve toplumsal gereksinimleri karşılayacak , tutarlı ve geniş kitleler iç ; in erişilebilir ç ; ö ; zü ; mler yarattı .

İlk kuruluşundan bu yana Peugeot ' yu harekete geç ; meye iten işlevsellik arayışı , Peugeot Markası ' nı ç ; elik ve ahşap gibi birbirlerinden ç ; ok farklı dü ; nyalar arasında bağlantı kurmaya , bağımsız ö ; n tekerlekli 201 ile otomobili ileriye gö ; tü ; recek yenilikler yapmaya , 401 Eclipse ile coupe ve cabriolet versiyonlarını aynı tasarımda bir arada sunmaya , bir şehir modelini elektrikli gü ; ç ; birimi ile donatmaya ( VLV- 1941 ) ya da coşku ve heyecanı yine 402 , 504 coupe , 406&hellip ; gibi modellerinin tasarımına marka imzası haline getirecek derecede yansıtmaya yö ; neltti .

İlham , Peugeot ' nun dizel motorlu ilk sedan 403 ' ü ; seri halinde ü ; retmesine , ç ; ok sayıda versiyonu ve sportif zaferleri sayesinde gerç ; ek bir efsane olan 205 ' in lansmanını yapmasına , partikü ; l filtresini dü ; nyada ilk kez 607 ü ; zerinde ( 2000 ) sunmasına ve yine dayanıklılık aç ; ısından dü ; nyanın en zorlu yarışı olan 24 Saat Le Mans ' da HDi FAP motorlu bir araç ; la birincilikler kazanmasına ya da otomobil ve iki tekerlekli araç ; dü ; nyalarının kesişme noktasında yer alan şehir otomobili BB1 ' ı yaratmasına olanak verdi .

2010 yılı başında , Peugeot kendini yenileyerek yeni marka projesini tanıttı ve 2015 yılı iç ; in saptadığı hedefleri aç ; ıkladı . Dü ; nya otomobil markaları sıralamasında 3 basamak yü ; kselmek ; Peugeot ' yu tasarım alanında referans yapmak ve ulaşım hizmetleri konusunda lider olmak .

Bu hedeflere ulaşmak iç ; in Peugeot , 2010 ve 2012 yılları arasında 14 yeni model ile iddialı bir ü ; rü ; n stratejisinden , SR1 konsept modelinde en ü ; st noktaya taşınan yeni tasarım ç ; izgilerinden , ö ; zellikle Mu by Peugeot ile yeni ulaşım ç ; ö ; zü ; mlerinden ve aynı zamanda daha modern tasarımlı logosu ile yeni gö ; rsel marka kimliğinden ve yeni uluslararası sloganından gü ; ç ; alıyor : Peugeot , MOTION & ; EMOTION .

55 milyon adet ü ; retimi , kü ; resel ulaşım ç ; ö ; zü ; mleri sunma kapasitesi ile benzersiz bir dü ; nya markası olan Peugeot , geleceğe hazırlanmak ve otomobilin ç ; evresiyle bü ; tü ; nleşmesine bağlı zorlukların ü ; stesinden gelmek iç ; in gerekli bü ; tü ; n ü ; stü ; nlü ; klere sahip .

Haber7