Kiloş Krasiç, Fenerbahçe formasına 'hayır' demiş!

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan CSKA Moskova'nın Sırp yıldızı Miloş Krasiç, kendisiyle görüşen Türk gazeteciler hakkında ilginç bir iddia ortaya attı. Sırbistan basını...

 

Fenerbahçe ' nin transfer listesinde bulunan CSKA Moskova ' nın Sırp yıldızı Miloş Krasiç , kendisiyle görüşen Türk gazeteciler hakkında ilginç bir iddia ortaya attı . Sırbistan basınına dert yanan Krasiç , " Benimle röportaj yapan Türk gazeteciler Fenerbahçe forması ile poz vermemi istediler . Fakat ben böyle bir tuzağa düşmedim . " dedi .

Fenerbahçe ' nin talip olduğu CSKA Moskova ' da forma giyen Sırp milli futbolcu Miloş Krasiç , Türk gazetecilerden şikayetçi olduğunu söyledi . Sırbistan basınına konuşan Krasiç , Sırp Milli Takımı ' nın Avusturya kampına gelen Türk gazetecilerin kendisine zorla Fenerbahçe forması ile resim çektirmek istediklerini savundu . CSKA Moskova ' nın 17 , 5 milyon Euro karşılığında satmayı planladığı Sırp futbolcu , www . politika . rs ' ye yaptığı açıklamada , " Benimle röportaj yapan Türk gazeteciler yanlarında getirdikleri 17 numaralı ve üzerinde ismim yazılı Fenerbahçe forması ile poz vermem için çok uğraştılar . Fakat ben böyle amatörce ve anlamsız bir olaya tabii ki izin vermedim . Eğer formayı onların istediği gibi Fenerbahçe formasını elime alıp resim çektirseydim kulübüm CSKA Moskova ' yla ters düşerdim . " diye konuştu . Türk gazetecilerin röportaj sonrası kendisine hediye etmek istedikleri Sarı-Lacivertli formayı almadığını da vurgulayan Krasiç , sözlerini şöyle tamamladı : " Fenerbahçe ' nin benimle ilgilendiğini ilk kez İstanbul ' dan gelen gazetecilerden öğrendim . Hatta Fenerbahçeli yöneticilerin önümüzdeki günlerde buraya gelip benimle masaya oturacaklarını iddia ettiler . Açıkçası Dünya Kupası öncesi yeni bir kulüple anlaşmayı isterdim . Fakat şu anda sadece ülkemin forması ile Güney Afrika ' da başarılı olmayı düşünüyorum . Transfer aklımın ucundan bile geçmiyor . "
Krasiç ' in menajeri Dejan Joksimoviç ise CSKA Moskova ' nın Milan , Manchester United ve Liverpool gibi devlerin peşinde koştuğu Sırp futbolcuyu Dünya Kupası ' ndan sonra satarak daha fazla kâr elde etmek istediğini söyledi . Joksimoviç , " Biz bir an evvel transferin bitmesini istiyorduk . Yani Sırbistan Milli Takımı ' nın kampından önce yeni takımın belli olmasını arzu ediyorduk . Ancak kulübü CSKA Moskova , Güney Afrika sonrası Krasiç ' i satmayı planlıyor . Zaten Krasiç de yüzde yüz Dünya Kupası ' na motive olmuş durumda . " şeklinde konuştu .
Fener ' de Lippi sesleri
F . Bahçe ' de Alman Teknik Direktör Christoph Daum ' un yerine hoca arayışları gizliden gizliye sürüyor . Sarı-Lacivertli yönetimin Dünya Kupası sonrası İtalyan Milli Takımı ' nı bırakacağının sinyallerini veren Marcello Lippi ' ye teklif götürmeye hazırlandığı öğrenildi .

Zaman