Bucaspor, Yeni Kamp Tesisine Kavuşacak

-BUCASPOR, YENİ KAMP TESİSİNE KAVUŞACAK -KAYNAKLAR'DAKİ TESİSLERDE YAPILACAK PROFESYONEL  TAKIM SOSYAL TESİS BİNASI 3 KATLI OLARAK İNŞA  EDİLECEK -BUC

-BUCASPOR, YENİ KAMP TESİSİNE KAVUŞACAK

-KAYNAKLAR'DAKİ TESİSLERDE YAPILACAK PROFESYONEL 

TAKIM SOSYAL TESİS BİNASI 3 KATLI OLARAK İNŞA 

EDİLECEK

-BUCASPOR KULÜBÜ 2. BAŞKANI SEYİT MEHMET ÖZKAN:

'BUCASPOR'U KURUMSALLAŞMIŞ BİR AVRUPA KULÜBÜ 

HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ'

(FOTOĞRAFLI)

İZMİR (A.A) - 30.05.2010 - Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Bucaspor'un Kaynaklar'daki tesislerinde yapılacak 3 katlı profesyonel takım sosyal tesis binası 4 ay içinde tamamlanacak.

Süper Lig'in yeni ekibi Bucaspor'un Kaynaklar'daki Seyit Mehmet Özkan Tesisleri'nde bulunan profesyonel takım binasının yetersiz olması nedeniyle yapımı planlanan yeni profesyonel takım sosyal binası, mevcut bina ile Cemil Şeboy Sahası arasında inşa edilecek.

885 metrekare alan üzerinde yapılacak, 3 katta toplam 2 bin 900 metrekare kullanım alanın sahip olacak binanın zemin katında soyunma odaları ve duşlar, tedavi havuzu, fitness salonu, sauna, yönetici ve teknik ekip odalarının yanı sıra doktor, masör ve fizyoterapist odaları ile idari birimler yer alacak.

Binanın 1. katında ise 25'er metrekarelik 28 adet tek kişilik futbolcu yatak odaları bulunacak. 

2. katta ise teknik ekip için 3 adet suit, 4 tane normal yatak odasının yanı sıra oyun salonu, 50 kişilik sinema, maç izleme ve konferans salonu, 64 kişilik yemek salonu yer alacak. Ayrıca mutfak, açık seyir terası ve kafeterya da bu katta olacak.

Merkezi ısıtma soğutma sistemi ile iklimlendirilecek binada, kablosuz internet bağlantısı, güvenlik kameraları ve kartlı giriş sistemi ile kontrol sağlanacak. Doğal bir ortamda hizmet verecek olan tesiste katı ve sıvı yakıt kullanılmadan güneş enerjisinden faydalanılacak.

-SEYİT MEHMET ÖZKAN-

Bucaspor 2. Başkanı Seyit Mehmet Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bucaspor'un tesis ve organizasyon olarak Süper Lig'e tam olarak hazır olmadığını belirterek, Bucaspor'u Süper Lig'e layık duruma getirmek için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Bu doğrultuda mevcut bütçenin yüzde 15'ini tesisleşme ve organizasyona harcayacaklarını kaydeden Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Bu doğrultuda bir tane profesyonel takım binası yapacağız ve kendi binamızı yenileştireceğiz. Ayrıca tesislere iki tane çim saha daha yapacağız. Kulübün organizasyon şemasındaki boş pozisyonları dolduracağız. Hukuk işleri, pazarlama, genel müdür gibi kadrolara yeni isimler atayacağız. Yakaladığımız sportif başarılar bizi olumlu yönde kırbaçlıyor. Sportif başarıların yanında olması gereken organları da hızlı şekilde çağdaşlaştırmamız lazım. Bunun için çaba sarf ediyoruz. Sadece kalıcı olmak değil aynı zamanda Bucaspor'u kurumsallaşmış bir Avrupa kulübü haline getirmek istiyoruz.' 

Yönetim kurulunun yeni yapılacak yeni kamp tesisine Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın adını vermeyi kararlaştırdığını ifade eden Özkan, 'Belediye başkanımızın kulübümüze çok önemli destekleri var. Yeni binamızın temel atma töreni onun da katılımıyla cuma gününe kadar yapılır. Binanın 4 ayda bitirilmesi mümkün. Bina yapımına bir an önce başlayıp, Süper Lig'de mücadele edecek Bucasporlu futbolcularımızı bu tesiste ağırlamak istiyoruz' dedi.

(ALK-BAH-GKH) 

30.05.2010 10:28:29