Ekonomistler Şanlıurfalı iş adamlarıyla buluşacak

Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD) iş dünyasını ekonomi yazarlarıyla buluşturuyor. ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, 'Şanlıurfa Buluşmaları' to

Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD) iş dünyasını ekonomi yazarlarıyla buluşturuyor. ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, 'Şanlıurfa Buluşmaları' toplantısı adı altında yarın saat 14.00'de Devlet Su işleri (DSİ) Konferans Salonu'nda gerçekleştirecekleri programa Dünya Gazetesi Başyazarı Osman Saffet Arolat, Rüştü Bozkur, Merkez Bankası Eski Başkanı Gazi Erçel ve Harran Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Bahri Karlı'nın konuşmacı olarak katılacağını söyledi.

Ekonomi yazarlarının ve akademisyenlerinin toplantıda, iş adamlarına tarımdan sanayiye, GAP eylem planından Organize sanayi bölgelerine ve dış ticarete kadar daha birçok konuda pazarlama ihracat konularını anlatacağının altını çizen ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, alt yapısı tamamlanan, teşviklerle desteklenen ve büyük yatırımcıların göz diktiği Şanlıurfa'nın her yönde ele alınacağını vurguladı.

ŞUGİAD Başkanı Öksüzoğlu, alt yapısı tamamlanan Şanlıurfa ikinci organize sanayi bölgesinin avantajlarının da anlatılacağı ekonomistlerin Şanlıurfa buluşmasında, her esnafın iş adamının ve yatırımcının kendine bir şeyler bulacağını sözlerine ekledi.