Ak Parti Mersin İl Teşkilatı'ndan 'Ahde Vefa' Gecesi

AK Parti Mersin İl Başkanı Fatih Kısa, AK Parti'nin temeli sevgi ve muhabbete dayalı sağlam bir aile olduğunu belirterek, 'halka hizmet hakka hizmet' anlayışı ile bu ülkeye hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi

Ak Parti Mersin İl Teşkilatı'ndan 'Ahde Vefa' Gecesi
AK Parti Mersin İl Başkanı Fatih Kısa, AK Parti'nin temeli sevgi ve muhabbete dayalı sağlam bir aile olduğunu belirterek, 'halka hizmet hakka hizmet' anlayışı ile bu ülkeye hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.
AK Parti Mersin İl Teşkilatı tarafından düzenlenen 'Ahde Vefa' gecesi, Suphi Öner Öğretmenevi'nde yapıldı. Kimi zaman coşkulu kimi zaman da duygulu anların yaşandığı geceye, AK Parti Mersin İl Başkanı Fatih Kısa, Kadın Kolları Başkanı Fatma Tansel Gürel, Gençlik Kolları Başkanı Cemal Balkaya ile çok sayıda partili katıldı.
Gecede konuşan İl Başkanı Fatih Kısa, kuruluşundan bugüne AK Parti'ye hizmet edenlere teşekkür etti. Nice zahmet ve sıkıntılarla kurulan AK Parti'nin, halkın sevgisi ve gönül verenlerin emeği ile beslenerek bugünlere geldiğini ifade eden Kısa, "Biz temeli sevgi ve muhabbete dayalı sağlam bir aileyiz. Her zaman önceliğimiz, muhabbetimizdir. Hiçbir makam kalıcı değildir, asıl olan hizmette yarıştır. Bu yarış sizlerle başladı, bizlerle devam ediyor. Amacımız; 'halka hizmetin hakka hizmet' olduğu bilinciyle bu güzel vatanımıza ve şehrimize hizmet etmektir" dedi.
Mersin'in, birçok etnik unsuru bünyesinde barındıran bir Türkiye mozaiği olduğunu dile getiren Kısa, "Bu anlamda zor bir şehirdir. Bizler teşkilat olarak bu farklılığı bir ayrılık değil, zenginlik olarak görüyoruz. Zorluktan asla çekinmedik, böyle bir lüksümüzün olduğunu da düşünmüyoruz. Bu şehrin Çamlıyayla'sından Anamur'una varıncaya kadar her bir ferdi, hangi etnik kökene sahip olursa olsun bizim için eşit değerde önemlidir. Tek bir gayemiz var, onlara layıkıyla hizmet edebilmektir. AK Parti Mersin Teşkilatı olarak insanlarımızı ötekileştiren, sınıflara ayıran, bölen, hizmette ayrımcılık yapan, bu şehrin gelişmesine sürekli engel olan anlayışı şiddetle reddediyoruz. Ve diyoruz ki; kendisini özgürce ifade edebilen, eşit bir şekilde paylaşan, kardeşçe bir birini kucaklayan kardeşlik duygusu ile yaşayan, huzurun, güvenin ve beraberliğin hakim olduğu bir şehir istiyoruz ve özlüyoruz" şeklinde konuştu.
Fatih Kısa, konuşmasında teşkilat olarak göreve geldiklerinde önlerine koydukları hedefleri de şöyle sıraladı; "Problemlerin net bir şekilde tespitini yapmak. Çözümde katkı sağlayacak unsurları harekete geçirebilmek için değişik platformlarda Mersin'in konuşulmasını, gündemde kalmasını sağlamak. Bu sorunların çözümü için gerek sivil toplum kuruluşları ile gerekse resmi kuruluşlarla iş birliğine dayalı bir hareket tarzı sergilemek."
Belirlenen bu hedeflerin kısa ve uzun vadede gerçekleştirilmesi için somut adımlar atıldığını da vurgulayan Kısa, "Uluslararası Çukurova Havaalanı Projesi, Akdeniz sahil yolunun hızlandırılması, Adana-Mersin Hızlı Tren Projesi, Kazanlı-Seyhan Turizm Projesi, bu adımların bazılarıdır. Bugüne kadar Mersin'e güzel hizmetlerde bulunduk, bundan sonra da sizlerin desteği ile daha büyük hizmetlerde bulunacağız" diye konuştu.
AK Parti'nin, tuzun dahi kokmaya başladığı bir dönem doğduğunu belirten Kısa, "AK Parti, umudun adı, kimsesizlerin kimsesi oldu. Değiştirdi, geliştirdi ve halkı bütünleştirdi. Hiç bölmedi, bükülmedi, kırılmadı, dikleşmedi, dimdik durdu. Türkiye'nin sesi oldu ve tüm dünyaya duyurdu. Hiç bir şey eskisi gibi olmadı. Çünkü kurucusu mazlum insanların sesi, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'dı. Bizler şimdi bu ülkede yaşamaktan ve AK Parti'nin neferi olmaktan onur duyuyoruz. Halktan korkan ve korkutan yöneticiler yerine o meydanları halka açtı. Kavganın yerine barışı getirdi" dedi.
Partiye emeği geçenlere plaket ve teşekkür belgelerinin verildiği gecede, Nacarlı köyü halk oyunları ekibi de gösteri yaptı.