Melikgazi'de Toplu Nikah Töreni

Melikgazi Belediyesi ile Gençleri Evlendirme ve Aileyi koruma Derneği tarafından ortaklaşa organize edilen 15. Geleneksel Toplu Nikah Töreni Melikgazi Belediyesi Nikah Salonun da gerçekleştirildi.

Melikgazi'de Toplu Nikah Töreni
Bu yıl 15.si gerçekleştirilen Nikah törenine Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim, Dernek yönetim kurulu başkanı ve üyeleri ile nikahları yapılacak olan çiftlerin aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Alkışlar arasında salona gelen çiftlerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. 7 çiftin tamamımın nikahlarını Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıyarlarken, nikah şahitliklerini Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim ve dernek yönetim kurulu üyeleri yaptı.
Nikahları kıyılan çiftlere Melikgazi Belediyesi ve hayırseverler tarafından da çeyrek altın verilerek çiftlerin mutluluklarına mutluluk katıp bir kat daha fazla sevinmelerine imkan sağladılar.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada 15.'si gerçekleştirilen ve artık geleneksel hale dönüşen 'Toplu Nikah Töreni'nin hazırlanmasında emeği geçen başta hayırseverler olmak üzere, dernek yönetim kuruluna teşekkür ederek, nikahları kıyılan bütün çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilediğini sözlerine ekledi.
Toplu Nikah töreninin en dikkat çeken çifti ise 2 yıllık evli olan ancak bu zamana kadar resmi nikahları olmayan 1 çocuklu Kadir Çıklafırıncı, Menekşe Karaağaç çifti oldu. Nikahları kıyılan çift bu zamana kadar maddi imkansızlık yüzünden nikah yaptıramadıklarını belirterek, Melikgazi Belediyesine ve Gençleri Evlendirme derneğini teşekkür etti.