Moskova’da Krasiç zirvesi - SPOR

Başkan Aziz Yıldırım’ın, pazartesi günü Efes Pilsen-Fenerbahçe Ülker maçı oynanırken Rusya’da Sırp futbolcu ve Rus yöneticilerle görüşüp, transfer pazarlığı yaptığı öğrenildi



Başkan Aziz Yıldırım’ın, pazartesi günü Efes Pilsen-Fenerbahçe Ülker maçı oynanırken Rusya’da Sırp futbolcu ve Rus yöneticilerle görüşüp, transfer pazarlığı yaptığı öğrenildi

Kanarya’dan Krasic atağı... Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli kulüp, sağ kanat için düşündüğü isimler arasında yer alan CSKA Moskovalı Milos Krasic için düğmeye bastı. Başkan Aziz Yıldırım’ın geçen pazartesi akşamı yıldız futbolcu ile gizli bir görüşme yaptığı öğrenildi. Beko Basketbol Ligi final serisinde Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen ile karşılaşırken 3. maçta Aziz Yıldırım tribünde yoktu. Başkan’ın maç saatinde Rusya’da olduğu için tribünde yer almadığı ortaya çıktı. Moskova’da Sırp futbolcu ve CSKA’lı yöneticilerle görüşen Yıldırım’ın transferde önemli mesafe katettiği, muhtemelen haftaya işin bitebileceği belirtildi. Öte yandan “transfermarkt.de” sitesi İnterli Arnautovic’i Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın istediğini ileri sürdü.

Daum açıklaması kongre sonrası

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum’un kaderi mali kongre sonrasında belli olacak. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimin Daum’u gözden çıkarttığı ancak yerine henüz bir isimle anlaşmaya varılamadığı için açıklamanın yapılmadığı ifade edildi. Muhtemelen kongre sonrasına kadar teknik direktör konusu netleşecek ve Daum ile yolların ayrıldığı kamuoyuna duyurulacak.

Güiza, Fenerbahçeli arkadaşlarına kırgın

Dünya Kupası için İspanya Milli Takımı kadrosuna giremeyen Güiza, Diario de Cadiz gazetesine açıklamalar yaptı. Kadrodan çıkarılmayı beklemediğini vurgulayan Okçu, “Milli Takım Sorumlusu Hierro, kararı basına açıklamadan yarım saat önce beni arayıp söyledi. Çok üzüldüm ama teknik direktörümüzün kararına saygılıyım. Beni asıl üzen ise Fenerbahçe’den hiçbir arkadaşımın beni arayıp teselli etmemesi oldu. Böyle kötü zamanlarda insanlar böyle jestler bekliyor. İki yıldır birlikteyiz, birçok şeyi paylaştık” dedi.

Özdemir, Okçu’ya tam destek verdi

Fenerli yönetici Nihat Özdemir, Güiza’ya sahip çıktı. Düzce’deki kamp tesisi törenine katılan Özdemir burada yaptığı açıkamada, “Güiza gol kaçırıyor ama her futbolcu gol kaçırır. Bazen de defans oyuncusu ıska geçer, kaleci hata yapar. Futbolda böyle şeyler oluyor. Güiza bizim sporcumuzdur” dedi. Şu anda şampiyonluğu kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını vurgulayan sarı-lacivertli yönetici, “Hocamız tatilde. Önümüzdeki günlerde rahat rahat düşünüp bir karara varacağız. Şu anda verilmiş bir kararımız yok” diye konuştu. 

 

Star Gazete