Unutulmaz 47. bölüm fragmanında neler olacak?

ATV'nin beğenilerek izlenen dizisi Unutulmaz'ın 47. bölümü 2 Haziran Çarşamba akşamı saat 22.20'de ekranlara gelecek.

Unutulmaz 47. bölüm fragmanında neler olacak?
  En son bö ; lü ; m ö ; zeti

Eda ve Melda ' yı yalanların bittiği yerde başlayacak olan yeni bir hayat beklemektedir . Yağmur ' u eve gö ; tü ; ren Harun ' u bekleyen sü ; rpriz , olayların akışını nasıl değiştirecek? Batu ' dan duydukları Nisa ' yı oldukç ; a şaşırtırken , arkadaşına yardım etmek iç ; in ç ; ırpınan Ece de ç ; aresizlik iç ; inde .

Ardında bir sü ; rü ; soru işareti bırakarak giden Tolga ' nın dö ; nü ; şü ; beraberinde yanıtları da getirecek mi? En ö ; nemlisi , Tolga beynini kemiren soruya bir yanıt bulacak mı? Tolga ' yı yine karşısında bulan Saadet ' in de aklında yanıtlanması gereken bir soru var . Cemil kapandığı iç ; dü ; nyasında yaşamaya devam ederken , Tü ; rkan da hayatını belki de en zor anını yaşamak ü ; zere .

Harun , Eda ile Melda ' nın yü ; zleşmesiyle ıstırap dolu gü ; nlerin biteceğine inanır . Eda ve Yağmur ' la uzaklarda mutlu bir yuva kurmayı hayal eden Harun ' a en bü ; yü ; k darbe hiç ; beklemediği birinden gelir . Şü ; pheleri de beraberinde getiren bu darbenin yıkıcı etkisi Harun ' u nasıl etkileyecek? Melda iç ; in artık hiç ; bir şey eskisi gibi olmayacaktır . Tabii Tolga iç ; inde . . .