Göztepe, Özcan Kızıltan İle Sözleşme İmzaladı

-GÖZTEPE, ÖZCAN KIZILTAN İLE SÖZLEŞME İMZALADI -TEKNİK DİREKTÖR KIZILTAN: 'BUCASPOR'DA ŞAMPİYON OLURKEN BİLE BU KADAR  HEYECANLI DEĞİLDİM' İZMİR (A-G

 

-GÖZTEPE , ÖZCAN KIZILTAN İLE SÖZLEŞME İMZALADI

-TEKNİK DİREKTÖR KIZILTAN :

' BUCASPOR ' DA ŞAMPİYON OLURKEN BİLE BU KADAR

HEYECANLI DEĞİLDİM '

İZMİR ( A . A ) - 27 . 05 . 2010 - TFF 2 . Lig ekiplerinden Göztepe , teknik direktör Özcan Kızıltan ile sözleşme imzaladı .

Kızıltan , futbol direktörü Ali Gültiken ile düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada , Göztepe ' de çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek , Göztepe camiasının ne olduğunu çok iyi bildiğini söyledi .

Göztepe ' de çalışmayı hiç düşünmeden kabul ettiğini kaydeden Kızıltan , sözlerini şöyle sürdürdü :

' Çok heyecanlıyım . Bucaspor ' da şampiyon olurken bile bu kadar heyecanlı değildim . Güzel günleri hep birlikte yaşayacağız . Her zaman sözleşme süresi merak ediliyor . Bu sayfalarda ayrıntı olarak geçebilir ancak başarılı olduğumuz sürece , sözleşmeler devam ediyor . '

Kızıltan , bir basın mensubunun bu sene bunun bu şekilde gerçekleşmediğini hatırlatması üzerine , ' Bu sene olmadı ama . Hiç önemli değil . İşimizi başarılı bir şekilde yapacağız . Ben değerlendirmeyi yapacak kişilere de saygılıyım . Sizin söyleminiz Bucaspor ile ilgiliyse onlara saygı duyuyorum . Futbolda duygusallığa yer yoktur ' dedi .

Ali Gültiken ' in Göztepe ' de olmasının kendi tercihini etkilediğini kaydeden Kızıltan , ' Öncelikle Bank Asya 1 . Lig ' e , daha sonra layık olduğu yer olan Süper Lig ' e çıkacağımıza inanıyorum . Süre bizim için sonsuz . Ömür boyu imzalamaya geldim ' diye konuştu .

Kızıltan , yardımcılarının sorulması üzerine , ' Benim yardımcım Allah . Her olayda ona sığınırım . Bucaspor ' daki ekipten Semih Dülger ve Fatih Uygun ile yolumuza devam edeceğiz ' dedi .

Göztepe taraftarının takımına bağlılığı açısından dünyada örneği az olan bir grup olduğunu belirten Kızıltan , ' Onları mutlu etmenin yolu başarılı sonuçlar elde etmekten geçer . Biz de buraya başarılı olmak için geldik ' diye konuştu .

Kızıltan , transfer döneminde doğru oyuncuları bir araya getirmek istediklerini kaydetti .

Bank Asya 1 . Lig ' de bir sürü takımla çalışmak imkanı varken , Göztepe ' yi tercih ettiğini kaydeden Kızıltan , ' Bu sezon çok keyifli ve heyecanlı olacak . Tüm İzmir bu keyfi yaşayacak ' dedi .

-FUTBOL DİREKTÖRÜ ALİ GÜLTİKEN-

Futbol direktörü Ali Gültiken de yaptığı açıklamada , Göztepe ' nin hedeflerine ulaşması için futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde önemli tecrübeye sahip Özcan Kızıltan ile anlaştıklarını belirterek , sözlerini şöyle sürdürdü :

' Bu liglerde şampiyonluk başarısını yakalamış Özcan hocamla , birlikte çalışmaya başlıyoruz . Kendisiyle bu yola çıkmaktan son derece memnunuz . Camiamızın istediği başarılı birlikte elde edeceğimize inanıyoruz . Kendisine bundan sonraki süreçte sizlerle ve camiamızla birlikte önemli bir kulvar içinde önemli işler yapacağız . '

Gültiken , takımdan gönderilen oyuncularla ilgili teknik direktör Kızıltan ' la birlikte karar verdiklerini belirterek , şunları kaydetti :

' 23-25 oyuncu kadrosuyla sezon içinde çalışmaya devam edeceğiz . Transfer edeceğimiz oyuncular var . Gurbetçi oyuncu da transfer edebiliriz . 10-12 oyuncu transferi yapabiliriz . Bizim geçen sezon transfere harcadığımız miktar , 3-3 , 5 milyon liraydı . Bu seneki hedefimiz doğrultusunda , oyuncu transferi anlamında bu rakamı biraz daha yukarı çekebiliriz . Takıma , liderlik özelliği olabilecek , takımda dengeleri sağlayabilecek , yeni isimler katacağız . Bunları süreç içerisinde paylaşacağız . Süper Lig ' e bu yıl üç takım çıktı . 2 takım da kendi hocalarıyla devam etti . Biz de şampiyon olan hocayı transfer ettik . '

-TEKNİK DİREKTÖR KIZILTAN-

Bir dönem Fenerbahçe ' de top koşturan Özcan Kızıltan ile Beşiktaş ' ın sembol isimlerinden Ali Gültiken , sarı-kırmızılı takımda bir arada çalışacak . İki deneyimli isim daha önce futbolcu olarak Sakaryaspor ve Beşiktaş takımlarında rakip olarak mücadele etmişti .

Daha önce Fenerbahçe ' de antrenörlük yapan Özcan Kızıltan , 2005-2006 ' da Turgutluspor , 2006-2007 ' de Tarsus İdmanyurdu , 2007-2008 ' de Bucaspor , 2008-2009 ' da Balıkesirspor ' da görev yaptıktan sonra geçen yıl da Sakaryaspor ve Bucaspor takımlarında çalıştı .

( ALK-MV-GKH )

27 . 05 . 2010 14 : 55 : 58