Çocuklara anaokulunu sevdirmek için kermes düzenlendi

Osmaniye Makbule Hanım Anaokulu tarafından çocukları okula alıştırmak için kermes düzenlendi. Mahalle halkının desteği ile okul bahçesinde düzenlenen

  Osmaniye Makbule Hanım Anaokulu tarafından çocukları okula alıştırmak için kermes düzenlendi . Mahalle halkının desteği ile okul bahçesinde düzenlenen kermesten elde edilen gelirin okul ihtiyaçları için kullanılacağı bildirildi .

Makbule Hanım Anaokulu Müdiresi Nurgül Güvenç , " Öğrenci velilerimizin desteği ile okulumuz bahçesinde bir kermes düzenledik . Çocuklarımızın eğlenmesi için yüz boyama , ip çekme gibi bölümler oluşturduk . Amacımız , okul öncesinin yaygınlaştırılmasına velilerimizle birlikte destek çıkmaktır . Kermes ile mahallemizdeki küçük çocukları okula alıştırmayı hedefledik . Ayrıca velilerimize okul öncesi eğitimin öneminden bahsederek çocuklarını ana okullarına göndermelerini istedik . Umarım yapmış olduğumuz bu kermes sayesinde amacımıza ulaşırız . " dedi .

Gün boyu açık olan kermeste , öğrenciler ve okul öncesi eğitime başlayacak olan minikler müzik eşliğinde oyunlar oynayarak eğlendi .