Beyaz Tv yarın yayına başlıyor

Beyaz Tv Genel Koordinatörü Osman Gökçek, 24 Mayıs tarihi itibariyle yayına başlayacaklarını açıkladı.

Gökçek, Türk medya dünyasına adım atmanın kı

  Beyaz Tv Genel Koordinatörü Osman Gökçek , 24 Mayıs tarihi itibariyle yayına başlayacaklarını açıkladı .

Gökçek , Türk medya dünyasına adım atmanın kıvancını yaşadıklarını , Türk halkına temiz bir ekran sunma adına yola çıktıklarına işaret etti . Beyaz Tv ' nin haber , tartışma ve eğlence ağırlıklı olarak yayın yapacağını ifade eden Gökçek , televizyonun medya dünyasına yeni bir soluk getireceğini kaydetti .

Beyaz Tv ' nin Digi Türk , D Smart , Kablo tv , Teledünya ve uydu platformalarında izlenebileceğine işaret eden Koordinatör Gökçek , televizyonda yer alacak programlarla ilgili şu bilgileri verdi :

" Beyaz Tv ' nin Ana Haber Bültenini , genç ve yetenekli Ferda Yıldırım sunacak . Basın Kulisi programında Sedat Yazıcıoğlu ' nun moderatörlüğünde , Deniz Güçer , Fikri Akyüz ve Nuriye Atabey siyaset dünyasının önemli simalardını ağırlayacak . Düşünce Fırtınası ' nda Hulki Cevizoğlu ve Şamil Tayyar düşüncelerini çarpıştıracak . Dinamit programında , Latif Şimşek ' in moderatörlüğü Rasim Ozan Kütahyalı ve Can Ataklı karşı karşıya gelecek . Sağduyu programında Sedat Yazıcıoğlu , gündemin nabzını tutacak . Telefutbol ' da ünlü yorumcular , Osman Tamburacı , Selçuk Yula , Sanlı Karaalioğlu ve Erhan Köknar futbol dünyasını tartışacak . "