Mobilyada İtalyan çizgisi Castello ile Samsun'a geldi

Kapı ve mutfak dolapları üretmek üzere 15 yıl önce faaliyete başlayan Aytemur Orman Ürünleri, Castello markasıyla da mobilya sektörüne geçti. Firma Ki

  Kapı ve mutfak dolapları üretmek üzere 15 yıl önce faaliyete başlayan Aytemur Orman Ürünleri , Castello markasıyla da mobilya sektörüne geçti . Firma Kirazlık Mahallesi ' nde açılışını yaptığı mağazasında yurt içi ve yurt dışından getirilen bir birinden farklı çizgideki mobilyaları Samsunluların beğenisine sundu . Açılışta konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aytemur , " İtalyanca ' kale ' anlamına gelen Castello , mobilyadaki çılgın tasarımlarıyla Samsunlulara hizmet sunacağız . " dedi .

Açılışta konuşan Erdal Aytemur , 15 yıldır Karadeniz bölgesinin en büyük kapı ve mutfak dolapları üreten firması olduklarını söyledi . Aytemur , " Ürünlerimizi iç piyasa yanında komşu ülkelere de ihraç ediyoruz . 2010 yılında Castello markasıyla Kuzey Irak Bölgesi ' nde Erbil şehrinde 4 katlı bir mağaza açmak için start verdik . Bu yılın ikinci hamlesi olarak da Samsun ' a yeni bir mağaza açarak müşterilerimize hizmet vereceğiz . " dedi . Aytemur , üretim sahasında 100 kişilik istihdam oluşturduklarının altını çizerek , önümüzdeki yıllarda 400 kişinin çalıştığı bir mobilya fabrikasını Samsun ' a kazandıracakları müjdesini verdi .

Açılışa katılan Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin , açılan yeni mağazanın kendi ilçesi sınırları içinde olmasından dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirtti . Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise " Aytemur ailesi dürüst bir ailedir . Ticarette dürüst olanların geldikleri nokta da başarıdır . " dedi .

Yapılan duanın ardından kurdele kesimi yapılarak mağazanın açılışı yapıldı . Açılışa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çakır , İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş , KASİF Başkanı Osman Reis , KASİAD Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu , Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şube Başkanı Ayhan Özkoroğlu ve çok sayıda işadamı katıldı .