Glowacki&Brozek pazarlığı - SPOR

Trabzonspor’da yönetici Mahmut Aksu, Wisla Krakow’la stoper Arkadiusz Glowacki ve sol kanat oyuncusu Piotr Brozek için masaya oturdu. Polonya basını “İş bitti” diye yazdı



Trabzonspor’da yönetici Mahmut Aksu, Wisla Krakow’la stoper Arkadiusz Glowacki ve sol kanat oyuncusu Piotr Brozek için masaya oturdu. Polonya basını “İş bitti” diye yazdı

Transfer harekatını erken başlatan Trabzonspor, Polonya’da iki yıldızı bitirme noktasına getirdi. Genel Sayman Mahmut Aksu önceki gün gittiği Polonya’da Wisla Krakow yönetimiyle stoper Arkadiusz Glowacki ve sol kanat oyuncusu Piotr Brozek için pazarlık masasına oturdu. Öncelikli hedefi 31 yaşındaki başarılı stoperi bitirmek olan Aksu, kendisini Türkiye’ye gelmeye ikna etti. Glowacki ve Brozek için paket bir rakam öneren Aksu, beklemeye geçti. Polonya basını “İş bitti” diye yazdı. Gazeta Krakow, “Krakow ile Trabzon’un teklifi arasında 500 bin euroluk fark kaldı” ifadelerini kullandı. Başkan Sadri Şener de “Transferin biteceğini düşünüyorum” dedi.

Pantelic çok para istiyor

Trabzonspor’un forvet adaylarından alan Marco Pantelic, yıllık 2.5 milyon euro isteyerek yöneticileri şok etti. 31 yaşındaki Sırp golcü fiyatında indirime gitmezse transfer rafa kalkacak. Başkan Sadri Şener de “Pantelic’in transferini ben de çok istiyorum. Ancak bonservisi elinde olduğu için çok para istiyor. Görüşmeler sürüyor” dedi. Şener ayrıca “Vederson, Fener’le bir görüşme yapacak ve ardından bizimle görüşecek. Anlaşırsak iş olur” diye konuştu. 

Trabzon’da Umut 3 yıllık imza attı

Trabzonspor yönetimi, sözleşmesi sona eren Umut Bulut’la ‘devam’ dedi. Bordo-Mavililer, golcü oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Asbaşkan Hacısalihoğlu, “Zaten beklenen bir imzaydı. İki taraf için de hayırlı olsun” dedi. Bu arada yönetim Necati Ateş için temaslara başladı. Antalyaspor’da başarılı bir performans sergileyen ve bir çok takımın transfer listesinde olan deneyimli golcü için menajeriyle yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

 

Star Gazete