Demre'de Gençler Dualarla Askere Uğurlandı.

Antalya'nın Demre ilçesinde askere gidecek gençler için Belediye meydanında tören düzenlendi. Cuma namazı sonrası düzenlenen törende Demre'den askere

Antalya'nın Demre ilçesinde askere gidecek gençler için Belediye meydanında tören düzenlendi. Cuma namazı sonrası düzenlenen törende Demre'den askere gidecek yaklaşık 80 genç ve çok sayıda Demreli vatandaş hazır bulundu. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan tören Bayrakçı Camii Müezzini Muharrem Şükür'ün Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu yaptığı konuşmada, "Bu gün burada sizleri askere uğurlamak için toplandık, ümit ediyorum ki askerlik sonrası düğününüzü yapmak içinde toplanırız. Sağlık ve sıhhat içerisinde vatani hizmetiniz yapıp gelmeniz en büyük temennimdir." dedi.

Demre Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise, söyle konuştu: "Askerlik yapmak insan için ayrı bir nimettir sizler sağlıklı bir şekilde askerliğinizi yapıp geleceksiniz öyle insanlar var ki çürük raporu almak için gayret ediyor sizler ise vatani hizmetiniz için buradasınız." diye konuştu. Antalya imam hatip lisesi emekli öğretmeni Münip Özer'in yaptığı dua ile Demreli gençler vatani hizmetine yolcu edildi.