Kaymakam Mehmet Sarıcan Mesire Alanı Hizmete Açıldı

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Kaymakamlık ile Belediye tarafından düzenlenen ve Kandıra Kaymakamı iken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski Hisarcık Kaymakamı Mehmet Sarıcan'ın adının verildiği mesire alanı hizmete açıldı

Kaymakam Mehmet Sarıcan Mesire Alanı Hizmete Açıldı
Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Kaymakamlık ile Belediye tarafından düzenlenen ve Kandıra Kaymakamı iken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski Hisarcık Kaymakamı Mehmet Sarıcan'ın adının verildiği mesire alanı hizmete açıldı.
İlçe Müftüsü Mehmet Ceyhan'ın yaptığı duanın ardından, Mehmet Sarıcan mesire alanının kurdelesini kesen Kaymakamı Hakan Şeker, " Yıllardan beri ilçemizde halkımızın gönül rahatlığıyla piknik yapabileceği mesire alanının eksikliği hissediliyordu. 7 dönümlük Mehmet Sarıcan mesire alanını üç hafta süren düzenlemeler sonucu halkın hizmetine sunduk. Mesire alanının tüm alt yapı çalışmalarını ve tuvaletlerin yapımı tamamladık. Ayrıca alana 20 piknik masası ve 5 çöp konteyneri koyduk. Biz buralarda kalıcı değiliz. Bundan sonra mesire alanının bakımı ve koruması sizlere ait. Mesire alanı zemininin düzeltilip genişletilmesinde bizlere iş makinelerini tahsis eden Emet Bor İşletme Müdürlüğü ile maddi manevi her türlü desteği sağlayan Hisarcık Belediyesine ve katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun " dedi.
Açılış Törenine Kaymakamı Hakan Şeker, Garnizon Komutanı Sadık Yavuz, Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, İlçe Müftüsü Mehmet Ceyhan, İlçe Emniyet Amiri M.Ali İregör, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Köse, Hisarcık Orman İşletme Şefi Cihangir Ekici, AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Şen, İl Genel meclis Üyesi İbrahim Kılıç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tosun ve davetliler katıldı.