Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, hünerlerini sergiledi

Bursa Zeki Müren Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan eserler Heykel Sanat Galerisi'nde sergilendi. Sergiye İl Milli Eğitim

Bursa Zeki Müren Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan eserler Heykel Sanat Galerisi'nde sergilendi. Sergiye İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar da katıldı.

Serginin açılışında konuşan ve sanatın bir yaşam biçimi olduğunu belirten Atilla Gülsar, gelişmiş ülkelerde sanata ve sanatçıya çok önem verildiğini, bu alanda son yıllarda Türkiye'de de büyük gelişmeler olduğunu söyledi.

Çocukların duygularını yansıtmalarının çok önemli olduğunu da kaydeden Gülsar, "Gençlerimiz çok yetenekli. İmkân bulduklarında neler yapabileceklerini burada görüyoruz." dedi.

Güzel Sanatlar Liselerinin tüm faaliyetlerini desteklediğini ifade eden Gülsar, başta öğrenciler olmak üzere çalışmalara katkı sağlayanları kutladı.

Bu serginin öğrencileri ve kendileri için çok önemli olduğunu belirten Okul Müdürü Kazım Aksu da sergide öğrencilerin büyük emeklerle hazırladıkları eserlerin izlenime açıldığını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ın kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirten Aksu, "Resim bölümü öğrencilerimiz tarafından hazırlanan serginin ilgi görmesinden çok memnunuz. Bu sergide bizlere katkı sağlayan herkese teşekkür ederim." şeklinde konuştu.