Facebook'ta 'Gizemli Kız' sayfasına yoğun ilgi

İngiltere 'de yaşayan web tasarımcısının metroda görüp aşık olduğu bir kızı bulmak için açtığı Facebook sayfasının 13 binden fazla üyesi oldu.

Facebook'ta 'Gizemli Kız' sayfasına yoğun ilgi
26 yaşındaki Keir Moffatt, trende gördüğü ve o anda tutulduğu kızla yeterince konuşamadı ve izini kaybetti. Bunun üzerine ona ulaşabilmek için Facebook'ta bir sayfa açmaya karar verdi.

Sadece 10 gün içinde bu romantik hikayenin Amerika'dan, Avustralya'dan ve Malezya'dan çok sayıda takipçisi oldu.

Bristol'da yaşayan Moffatt, 6 Mayıs'ta akşam 7'de evinden Cardiff'e doğdu yolculuk ediyordu. Trende mavi saç bandı olan bir kız gördü ve o anda vuruldu. Biraz konuşmayı başardılar, ama kız istasyonu geldiğinde indi ve Moffatt daha fazla bilgi almadığı için pişman oldu.

Genç kızdan bir haber çıkmadı, ama Moffatt bu romantik hikayeyi hayırlı bir işe dönüştürmeyi başardı.

JustGiving adlı bir internet sitesi açıp takipçilerinden Marie Curie Kanser Derneği için 1 sterlin bağışlamalarını istedi. Şimdiye dek 830 sterlinden fazla bağış toplayan ve 13 bin 324 Facebook takipçisi bulunan genç , genç kızı aramaktan sonunda vazgeçti.

Moffatt, "Bulunmak istemiyordur belki diye düşündüm, bu çok anlaşılır bir şey ve buna saygı göstermeliydim. Herkes hayalkırıklığına uğrasa da gizemli kızımı bir gizem olarak bıraktım" diyor.

Veteknoloji