Ab Türkiye Delegasyonu Heyeti Dtso Başkanı Ensarioğlu İle Bir Araya Geldi

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Dicle Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen bir konferansa konuşmacı olarak gelen Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Siyasi İşlerden Sorumlu Müsteşarı Diego Mellado ve beraberindeki heyet, DTSO Başkanı M

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Dicle Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen bir konferansa konuşmacı olarak gelen Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Siyasi İşlerden Sorumlu Müsteşarı Diego Mellado ve beraberindeki heyet, DTSO Başkanı M. Galip Ensarioğlu ile bir araya geldi.
Görüşmede özellikle bölgenin ekonomik durumu, bölgesel kalkınma ve iş dünyasının sorunları ele alındı. Ayrıca, AB'ye üyelik süreci, siyasi reformlar, demokratik açılım ve bölgesel konularda da görüş alış-verişinde bulunulan görüşmede DTSO Başkanı Ensarioğlu AB projesinin bir barış projesi olduğunu dile getirdi. Ensarioğlu, projenin Türkiye'ye ve bölge ülkelerine siyasi ve ekonomik olarak çok olumlu katkılarının olacağını ve bu nedenle herkesin bu süreci desteklemesi gerektiğini söyledi.