Hakkari'de Bir Erkek Cesedi Aranırken Kadın Cesedi Bulundu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde önceki gün tahta köprünün çökmesi sonucu dereye kapılan ve hala bulunmayan Servet Aksu için yapılan arama çalışmaları sırasında bir kadın cesedi bulundu.

Hakkari'de Bir Erkek Cesedi Aranırken Kadın Cesedi Bulundu
Yüksekova'dan Şemdinli'ye çalışmak için gelen ve arkadaşlarıyla önceki gün öğle saatlerinde Derecik yol ayırımda bulunan Pesan Çayı üzerindeki tahtadan yapılmış ilkel köprüden karşı tarafa geçmek isterken köprünün çökmesi sonucu 4 kişi akıntıya kapılmıştı. 3 kişi kendi çabaları ve vatandaşların yardımıyla kurtulurken, bir kişi de suya kapılarak kaybolmuştu. Akıntıya kapılan Servet Aksu(17) için ilçe sakinleri bugün de sabah erken saatlerde Pesan Çayı üzerinde arama çalışmalarına başladı. Yaylapınar
köyünden Şemdinli'ye kadar olan 25 kilometrelik mesafede vatandaşlar ve İl Sivil Savunma Müdürlüğü arama ve kurtarma ekibi çalışmalarını sürdürüyor.
Arama çalışmaları sırasında Gölgeli Taş mevkiinde kimliği belirlenemeyen bir kadın cesedi bulundu. Kadının cesedi Şemdinli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kimliği belirlenemeyen kadının yakınlarının bulunması için belediye hoparlörlerinden anonsların yapıldığı belirtildi.