Nizip'te Hizmet İş Üyelerine Kaynaşma Yemeği

Hizmet İş -Sendikası, Gaziantep'in Nizip Belediyesi'nde çalışan üye işçilerine yemek verdi.

Karpuzatan Tesisleri'ndeki Dayanışma Yemeği'ne AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Başkan yardımcıları Salih Uygur, Latif Karadağ ve Murat Oğuz, İl Genel ve Belediye Meclisüyeleri ile Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Çınar katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan, Hizmet-İş Sendikası Nizip Şube Başkanı Murtaza Cengiz, birlik ve beraberlik çatısı altında kurulan Hizmet-İş Sendikası'nın düzenlediği dayanışma yemeğinde kendilerini yalnız bırakmayan belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ise, "Nizip Belediyesi çalışanlarının birbirleriyle kaynaşması amacıyla düzenlenen dayanışma yemeğinde bulunmaktan ve bu mutlu tabloyu görmekten ötürü oldukça mutluyum. Belediye olarak tüm personele daha iyi koşullarda ve imkanlar çerçevesinde yardımcı oluyoruz. Özveriyle, gayretle ve sabırla çalışmalarını sürdüren tüm işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Milletvekili Mehmet Sarı da, belediye çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, "Belediye personeli her şeyin en iyisine layık. Herkes gibi belediye işçilerinin de işlerine dört elle sarılması gerekiyor" dedi.
Konuşmaların ardından Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Çınar, Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı ve Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'a teşekkür plaketi verdi.