Sanayiciler Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Kayseri Sanayi Odası meclis başkanlık divanı, yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleri ve Kayseri OSB yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir grup sanayici, KAYSO Meclis eski Başkanı Sami Yangın tarafından verilen kahvaltıda bir araya geldi

Sanayiciler Kahvaltıda Bir Araya Geldi
  Kayseri Sanayi Odası meclis başkanlık divanı , yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleri ve Kayseri OSB yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir grup sanayici , KAYSO Meclis eski Başkanı Sami Yangın tarafından verilen kahvaltıda bir araya geldi .
Kahvaltıya katılımlarından dolayı işadamlarına teşekkürlerini ileten Sami Yangın , " Her ne kadar görev süremi tamamlamış olsam da sanayi odası benim vazgeçemeyeceğim yerlerden bir tanesidir . Davete katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim " dedi . Daha sonra bir açıklama yapan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak , geçen dönem odada meclis başkanlığı görevini yürüten Sami Yangın ' ın ilk dönemlerinde kendilerine önderlik yaptığını ve burada başlayan dostlukların artarak devam ettiğini söyledi .
Sami Yangın ' ın Afrika ' da yaptığı yatırıma dikkat çeken Başkan Boydak , " Sami Yangın bu dönem yurt dışında bir yatırım projesi oldu . Kendisini kutluyoruz . Bu proje Etiyopya ' da dünya bankası kaynakları tarafından da desteklenen ikinci projedir . Tabii oralarda temsil ediliyor olmakta ayrı bir güzellik , kendilerinin başarılı olacaklarından en ufak bir endişemiz yok . Kendilerine kazasız belasız bol kazançlar diliyorum . Allah yollarını açık etsin " şeklinde konuştu .
Arkadaşları arasında Kayseri ve Türkiye ' ye örnek bir samimiyet ortamı olduğunu ifade eden Boydak , temel önceliklerinin sanayicilerin işlerini takip etmek olduğunu belirterek , bu kahvaltılarda asıl maksadın birlik beraberlik ortamını güçlendirmek olduğunu ifade etti .