Anadol ve Okay'dan Kılıçdaroğlu'na tam destek

CHP Grup Başkanvekilleri Kemal Anadol ile Hakkı Suha Okay, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanlığı'na adaylığına sonuna kadar destek verdiklerini

  CHP Grup Başkanvekilleri Kemal Anadol ile Hakkı Suha Okay , Kemal Kılıçdaroğlu ' nun CHP Genel Başkanlığı ' na adaylığına sonuna kadar destek verdiklerini açıkladı .

Kılıçdaroğlu , CHP Genel Merkezi ' nde yaptığı açıklamanın ardından TBMM ' ye gelerek , Grup Başkanvekilleri Okay ve Anadol ile bir süre görüştü . Kemal Anadol , görüşmenin ardından bir açıklama yaptı . Kılıçdaroğlu ' nun Genel Başkanlığına adaylığını sevinçle karşıladıkların ifade eden Anadol , " Kılıçdaroğlu ' nun kamuoyu ve tüm parti tabanının yanı sıra CHP örgütünden destek aldığını ifada etti . CHP Grup Başkanı Anadol , ' ' Biz de kendisini bütün gücümüzle destekleyeceğiz . ' ' ifadelerini kullandı .

CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay ise Kemal Anadol ' un sözlerine katıldığını ve Kılıçdaroğlu ' na her türlü maddi ve manevi desteğin verileceğini açıkladı .

Bu arada Kemal Kılıçdaroğlu ise Baykal ile yaptığı görüşmenin ardından kafasında adaylığının şekillendiğini ifade etti .