Eskişehirspor'un Batuhan Özlemi Sona Erdi (fotoğraflı) Eskişehir

-ESKİŞEHİRSPOR'UN BATUHAN ÖZLEMİ SONA ERDİ (FOTOĞRAFLI) ESKİŞEHİR (A.A) - 16.05.2010 - TURKCELL SÜPER LİG'DE İKİ YILDIR MÜCADELE EDEN ESKİŞEHİRSPOR'

 

-ESKİŞEHİRSPOR ' UN BATUHAN ÖZLEMİ SONA ERDİ

( FOTOĞRAFLI )

ESKİŞEHİR ( A . A ) - 16 . 05 . 2010 - Turkcell Süper Lig ' de iki yıldır mücadele eden Eskişehirspor ' da yönetim her sezon yaptığı flaş transferlere Beşiktaş ' tan Batuhan Karadeniz ' i transfer ederek başladı .

Eskişehirspor , 2008 yılında 12 yıl aradan sonra çıktığı Turkcell Süper Lig ' de , transfer çalışmalarına Gineli golcü Souleymane Youla ' yı renklerine katarak , taraftarının gönlünü fethetti . Es-Es ' ler , bir sonraki sezon da Galatasaray ' dan golcü futbolcu Ümit Karan ' a Atatürk Stadı ' nda yaklaşık 3 bin taraftarının önünde imza attırdı .

Her yıl bir yıldızı siyah kırmızılı renklere katma alışkanlığı kazanan Eskişehirspor yönetimi , gelecek sezon için 19 yaşındaki genç yıldız Batuhan Karadeniz ile anlaşma sağladı .

Batuhan Karadeniz , geçen sezon Eskişehirspor ' da kiralık olarak forma giymişti . Ligin ikinci yarısında Eskişehirspor ' a kiralanan genç forvet , rakip fileleri gönderdiği 8 golle taraftarın sevdiği bir futbolcu haline geldi . Eskişehirspor yönetimi , bu sezon başında da Batuhan ' ı kiralamak istemiş , ancak Beşiktaş yönetiminin kiralamaya sıcak bakmaması üzerine görüşmeler kesilmişti .

Özel yaşantısıyla da gündemdeki yerine koruyan Batuhan , geçen yıl Eskişehirspor ' un Fenerbahçe ile İstanbul ' da yapacağı maç öncesi kamptan kaçmıştı .

( DA-CY-SSG )

16 . 05 . 2010 15 : 09 : 57