Söke'de Belediye Başkanlığı Atatürk Koşusu Yapıldı

Söke'de uzun yıllar sonra Belediye Başkanlığı, koşuları yeniden başlattı

Söke'de Belediye Başkanlığı Atatürk Koşusu Yapıldı
Söke'de uzun yıllar sonra Belediye Başkanlığı, koşuları yeniden başlattı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Haftası nedeniyle Söke Belediyesi tarafından gençleri atletizme teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'Söke Belediye Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk Koşusu' şehir merkezinde yapıldı. Adnan Kahveci Bulvarı, Karayalçın ve Yüksel Yalova Caddesi güzergahında genç bayanlar, genç erkekler ve halk koşusu yapıldı. Trafiğe kapatılarak güvenliği sağlanan güzergahta yapılan koşu sırasında; çevredeki vatandaşlar ve esnaflar koşuda yer alan sporcuları yakından takip etti.
Uzun bir aradan sonra kent içinde atletlerin madalya için yarışmaları vatandaşların ilgisini çekerken yarışmalarda: 1200 Metre Genç Bayanlarda; 1. Zekiye Çelik, 2.Nazmiye Cücenoğlu, 3.Merve Gökçe, 4.Suzan Kaya, 5.Gamze Ekiz
1500 metre Genç Erkeklerde; 1. Barış Özcan, 2.Azat Abatay, 3. Hasan Dedeoğlu, 4. Elmas Gülsün, 5.Berkay Ekiner, 2000 Metre Halk Koşusu: (Erkekler) 1.Barış Özcan, 2.Yasin Coşkun, 3.Burhan Sarıboğa 2000 Metre Halk Koşusu: (Bayanlar) 1.Zekiye Çelik, 2.Şehriban Geldegül, 3. Nesrin Geldegül oldu.
Yarışmada dereceye giren atletlerin ödülleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Söke Şehir Stadında yapılacak olan törenlerde verilecek.