Özel Bahçelievler Erkek Öğrenci Yurdu'nda Mezuniyet Sevinci

Özel Bahçelievler Erkek Öğrenci Yurdunun 2009-2010 Geleneksel Mezuniyet Töreni, İhlas Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Özel Bahçelievler Erkek Öğrenci Yurdu'nda Mezuniyet Sevinci
Törene, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Fevzi Kahraman, İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Okyay ve çok sayıda davetli katıldı.
İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, öğrencilerin konuşmalarıyla devam etti. Konuşma yapan Özel Bahçelievler Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Muhammet Turanlı, "Yurdumuz bu sene 29 mezun verdi. Bu gençleri yetiştiren anne ve babaları takdir ediyoruz. İhlas Vakfı Yurtlarının 'insanların hayırlısının insanlara faydalı olanıdır' düşüncesiyle hayata atıldığınızı düşünüyorum" dedi.
İHA Genel Müdürü Fevzi Kahraman ise "Bu gece, bu işin temelini oluşturan Türkiye Gazetesi'nin kuruluş yıldönümü münasebetiyle iki güzel şey bir arada. Mezun olan arkadaşların, gittikleri yerlerde hem bu geceyi hatırlamalarını, hem de 40 yıllık Türkiye Gazetesi'ni unutmamalarını diliyorum. Çünkü her şeyin temelini Türkiye Gazetesi oluşturuyor" diye konuştu.
Etkinliğin sonunda, mezun olan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.