Bedensel Ve Zihinsel Engelliler Piknikte Buluştu

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen sosyal etkinlikte, bedensel ve zihinsel engelliler, aileleriyle birlikte hem piknik yaptı hem de eğlendi.

Bedensel Ve Zihinsel Engelliler Piknikte Buluştu
Kepez Belediyesi, 10-16 Mayıs arası Sakatlar Haftası dolayısıyla Kent Ormanı Meşe kapısında piknik düzenledi. Piknikle, sosyal yaşam alanındaki fiziki engeller nedeniyle evde yaşamaya mahkum edilen engelliler, sevdikleriyle birlikte doyasıya eğlendi.
Pikniğe, Bedensel Engelliler ve Dayanışma Derneği, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı, Engel Tanımayanlar Derneği, Antalya Beyaz Baston Görmeyenler Derneği, Sakatlar Derneği, Altı Nokta Körler Derneği, Otistik Çocuklar Derneği üyeleri katıldı.
Pikniğe katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise, bedensel ve zihinsel engellilerle yakından ilgilendi. Bedensel Engelliler ve Dayanışma Derneği, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Folklor Ekibi'ni gösterisi ise izleyenlerden büyük alkış aldı.
Mehmet Kemal Dedeman İlköğretim Okulu'nun folklor ekibi de, halk oyunları gösterisiyle, engelli kardeşlerinin sevincine ortak oldu.
Başkan Hakan Tütüncü de, Kepez Belediyesi Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Sürekli'nin canlandırdığı Nasrettin Hoca ile birlikte bedensel ve zihinsel engellilerle birlikte misket oynadı.
Kepez Belediyesi, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu piknikte katılanlara yemek ikramında da bulundu.