Avrupa Birliği Ve Medya Tartışılacak

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) bünyesinde faaliyet gösteren Antalya AB Bilgi Merkezi, 2010 yılı etkinlikleri kapsamında, Antalya ve Nürnberg Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde 15 Mayıs tarihinde 'Türkiye Avrupa Birliği'nin Neresinde? Avrupa Birliği'ne Uyum Sürecinde Medyanın Rolü' konulu bir panel düzenleyecek

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) bünyesinde faaliyet gösteren Antalya AB Bilgi Merkezi, 2010 yılı etkinlikleri kapsamında, Antalya ve Nürnberg Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde 15 Mayıs tarihinde 'Türkiye Avrupa Birliği'nin Neresinde? Avrupa Birliği'ne Uyum Sürecinde Medyanın Rolü' konulu bir panel düzenleyecek.
ATSO'da gerçekleştirilecek olan panelin açılış konuşmalarını ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve Almanya Nürnberg Basın Kulübü Başkanı Dr. Siegfried Zelnhefer yapacak.
Moderatörlüğünü Antalya Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Haşmet Öyken'in yapacağı panele konuşmacılar olarak Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, ulusal medyayı temsilen Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Hilmi Bengi, Gazeteci-Yazar Zeynep Göğüş, AB Uzmanı ve Yazar Bekir Bülend Özsoy ve KTTC Dış Basın Birliği Başkanı Fevzi Tanpınar, Avrupa Basını'nı temsilen ise Almanya Nürnberg Nachrichten Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Joachim Hauck katılacak.
Avrupa Birliği'ne uyum sürecinde medyanın rolü ve Türkiye ile AB ülkelerinde kamuoyu üzerindeki etkisi konularının ele alınacağı panelin sonunda soru-cevap bölümü gerçekleştirilecek.