Manisa Körfez Dershanesi YGS'de Türkiye 9.'su çıkardı

Körfez Dershaneleri Manisa Şubesi öğrencisi Semra Öncü, YGS'de 500 puan üzerinden 494.065 alarak Türkiye 9.'su oldu. Körfez, YGS sonuçlarına göre 9. v

Körfez Dershaneleri Manisa Şubesi öğrencisi Semra Öncü, YGS'de 500 puan üzerinden 494.065 alarak Türkiye 9.'su oldu. Körfez, YGS sonuçlarına göre 9. ve 10. çıkararak büyük bir başarıya imza attı.

Körfez Dershaneleri Genel Müdürü Abdurrahman Karakale, başarılarının tesadüfi olmadığını belirterek, "Öğrencilerimiz planlı çalışmaları, öğretmenlerimizin fedakâr gayretleri ve ailelerinin yardımıyla bu başarıyı yakalamıştır." dedi. Türkiye'de ilk 500'de 10 öğrenci ve 29 derece, ilk binde 13 öğrenci ve 52 dereceyle Manisa'yı eğitimde zirveye taşıdıklarını söyleyen Genel Müdür Karakale, "Şimdi önümüzde LYS var. Öğrencilerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmelidir. 5-14 Mayıs arasında başvurular yapılacaktır. LYS için eksiklerin bir an önce giderilmesi gerekir. Bunun için dershanemizde bulunan sanal kütüphaneden tüm öğrencilerimiz yararlanabilir." şeklinde konuştu.