Çağlayan Dershanesi başarı geleneğini sürdürdü

Bitlis Çağlayan Fem Dershanesi, bu yıl yapılan YGS sınavında 6 dalda 6 birincilik elde ederek başarı geleneğini sürüdürdü. 19 yıldır Bitlis'te faaliye

Bitlis Çağlayan Fem Dershanesi, bu yıl yapılan YGS sınavında 6 dalda 6 birincilik elde ederek başarı geleneğini sürüdürdü. 19 yıldır Bitlis'te faaliyet gösteren dershane, disiplinli ve kaliteli eğitim anlayışının meyvesini bu sene de aldı. Dershane Müdürü İbrahim Tökü, başarının temelinde planlı çalışma ve öğrenci-öğretmen gayretleri olduğunu belirtti. Tökü, "Öğrenci velileri ile iyi bir diyolog kurduk. YGS-LYS kurslarını erken başlattık. Ayrıca bir öğrencinin bir yılda çözmesi gereken bütün dokümanları ve deneme testlerini temin ettik. Rehber öğretmenler başkanlığında öğrencilerimize deneme sınavları düzenleyerek sınav heyecanını yenmelerini sağladık. YGS'ye giren öğrencilerimiz yüzde 98'lik bir başarı elde etti. Hedefimiz Türkiye'de Bitlis'i en iyi yerlere taşımaktır." dedi.

İlde birinciliği kazanan İbrahim Bektaş ve Servet Kartal da elde ettikleri başarıda dershane öğretmenleri ve rehber öğretmenlerin büyük emekleri olduğunu kaydetti. Öğrenciler, "Hocalarımız gece gündüz demeden bizimle ilgilendiler. İnşallah LYS sınavında da güzel dereceler alarak hem öğretmenlerimizi sevindirmek, hem de ilimizin başarı grafiğini yükseltmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.