İşadamı Ziya Bingöl Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bakırköy'de kendisine ait işyerinde tabancayla intihar eden Ziya Şark Sofrası Restaurant zincirlerinin sahibi işadamı Ziya Bingöl son yolculuğuna uğurlandı.

İntihar girişiminin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ziya Bingöl için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Bingöl'ün eşi Fahriye Bingöl, oğulları Alican ve Nihatcan Bingöl, kızı ve kardeşleri Ramazan, Ahmet ve Mehmet Bingöl başta olmak üzere İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, MÜSİAD eski başkanı Ömer Bolat, sanatçı Murat Göğebakan ve Nuri Sesigüzel ile çok sayıda işadamı katıldı. Bingöl'ün tabutun başında gözyaşı döken Nuri Sesigüzel, "Benim çocukluk arkadaşımdı. Neden böyle bir
şey yaptı" dedi.
Ağabeyini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Ramazan Bingöl ise, "Ağabeyim daha önce bir ameliyat geçirmişti. Biz bu olayı yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle bunalıma girip, yaptığını düşünüyoruz" diye konuştu. Bingöl, "Borçlarından dolayı mı intihar etti?" sorusuna ise "Borcu olabilir, ben bilmiyorum. Ama borçlarından dolayı bu olayın yaşandığını düşünmüyoruz" yanıtını verdi.
Cenaze töreninde Bingöl'ün oğulları ve kardeşleri taziyeleri kabul ederken, eşi ve kızı törenin sonuna kadar basın mensuplarından uzak durmayı tercih etti. Törenin sonunda Fahriye Bingöl ve kızı tabuta sarılarak gözyaşlı döktü. İşadamı Ziya Bingöl'ün cenazesi ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'na defnedildi.