Sütçüler, Kepez'in Yeni Sağlık Merkezi Olacak

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan 300 yataklı hastane ile Sütçüler bölgesinin Kepez'in yeni sağlık merkezi haline geleceğini söyledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı ile birlikte Sütçüler Mahallesi'ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 300 yataklı hastanenin en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. Sütçüler Mahalle Muhtarı Arif Tekin ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tütüncü, "Bu hastane bölgeye çok büyük hareket getirecek. Yaklaşık 7 mahalle çok ciddi anlamda hizmet alacak ve artık hastalarını Muratpaşa'da bulunan hastanelere taşımak zorunda kalmayacak" dedi.
Sütçüler'de çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Tütüncü, "Bu bölgedeki hedefimiz açılmamış ana yol kalmayacak. Habibler bölgesinde bir takım yolları da açıyoruz. Bu anayollar açılınca da Kepez'de açılmadık ana yol kalmayacak. Caddeler ve kaldırımlarıyla yeşil alanlarıyla, yollarıyla güzel bir yerleşim merkezi haline gelecek" diye konuştu.
Sütçüler Mahallesi'nde 300 yataklı hastanenin Kepez'e kazandırılmasının memnuniyet verici olduğunu vurgulayan AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı ise "Sütçüler Mahallesi'nde bulunan hastane alanına semt polikliniği açmaya gönlümüz razı olmadı. Bu bölgede 70 bin insanımız var. Eğitim Hastanesi için benim başından beri gönlümden geçen yer Kepez bölgesiydi. Hep birlikte Kepez'i hak ettiği yere getireceğiz" diye konuştu.