Gençlik Merkezi Okul Tanıtımları Sürüyor

Adıyaman Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından okul tanıtımlarına devam ediliyor.

Son olarak Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen gençlik meclisi üyeleri çok amaçlı salonda, gençlik meclisinin faaliyetlerini anlattı. Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Özalp tarafından, gençlik meclisinin kuruluşu, görevi, projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Okul Tanıtımlarına Ayrıca Eşbaşkan Zehra Arcakan, Yürütme Kurulu Üyeleri Elif Şişkin ve Ertuğrul Yılmaz'da katıldı.
Mustafa Özalp, "Adıyaman Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak 3 yıldır faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Gençlik Meclisi olarak yereldeki gençlerin sorunlarını ve kentimizin sorunlarını tespit ederek, çözüm önerilerimizle birlikte belediye meclisimize sunuyoruz. Bunun yanı sıra kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunuyoruz Adıyaman Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak iki yıldır faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Gençlik Meclisi olarak yereldeki gençlerin sorunlarını ve kentimizin sorunlarını tespit ederek, çözüm
önerilerimizle birlikte belediye meclisimize sunuyoruz. Bunun yanı sıra kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunuyoruz Adıyaman Gençlik Meclisi'nin kapısının gençlere her zaman açık olduğunu gençlerin Kent Konseyi binamızda kitap okuyabileceği, ücretsiz internete girebileceğini, açmış olduğumuz kurslardan yararlanabilir" dedi.
Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdürü Orhan Pamukçu, "Gençlik Meclisi'ni yapmış olduğu faaliyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Özellikle lise öğrencilerinin kötü alışkanlıklar kazandıkları bu dönemde böyle faaliyetler yaparak gençlerin kültürel ve sosyal yönde desteklemek gerekiyor. Gençlik Meclisi üyelerine bundan dolayı teşekkür ediyor. Gençlik Meclisi'nin bundan sonra yapmış olduğu faaliyetlere destek vereceğimizi de belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.