Çorum Tso Korosu'ndan Unutulmaz Konser

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Türk Sanat Müziği Korosu, Geleneksel Bahar Konserleri kapsamında unutulmaz bir konser verdi.

Devlet Tiyatro Salonu'ndaki konseri Vali Mustafa Toprak, Garnizon Komutanı J. Kd. Albay Eyüp Bölük, Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, ÇTSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇTSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, ÇTSO meclis üyeleri ve çok sayıda davetli izledi.
Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, önümüzdeki günlerde Çorum TSO'nun kuruluşunun 100. yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını söyledi. 2001 yılında kurulan ÇTSO TSM Korosu'nun bugüne kadar çok sayıda sosyal etkinliğe katıldığını dile getiren Başaranhıncal, "Siz koromuzla gurur duyuyoruz" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Şef Enver Leblebicioğlu başkanlığında sahne alan 80 kişilik koro, Türk Sanat Müziği'nden güzel eserlerle doyumsuz bir müzik ziyafeti sundular.
Konser bitiminde koro şefi Enver Leblebicioğlu'na çiçek veren Vali Mustafa Toprak, koronun her yıl verdiği konserleri büyük bir beğeni ile izlediklerini belirterek, koronun artık bir marka haline geldiğini açıkladı.