Kurtlar Vadisi Pusu ekibi Gazi Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu

Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun oyuncuları Ankara'da Gazi Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Gazi Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından hazırlanan öğrenci gazetesi Gazite'nin tanıtım buluşması kapsamında Mimar Kemaleddin Salonu ‘nda düzenlenen konferansa Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erhan Ufak ve Cahit Kayaoğlu konuk olarak katıldı.

Gazi Üniversitesi'nin Rektörlük binasının içerisinde bulunan ve Mimar Kemaleddin Salonu ‘nda düzenlenen konferansa Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Tuncay Arıca ve çok sayıda öğretim görevlisi katıldı.

Konferansta bir konuşma yapan Gazi Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Abdül Samet Taş, Kurtlar Vadisi Pusu oyuncularına övgü yağdırarak onların Türk halkının asıl temsilcisi ve tercümanı olduğunu söyledi.  Taş, "Vadi ekibine seslenerek Puslu Vadi'de dimdik ayaktayız" dedi.

VADİ EKİBİNE SEVGİ SELİ

Kurtlar Vadisi Pusu ekibine büyük ilgi gösteren binlerce Gazili, konferans salonuna giremeyerek dışarda kaldı.  Yoğun ilgi nedeniyle ortamın gerildiği salonda basın mensupları ve öğrenciler arasında kısa süreli bir arbede yaşandı.

ALLAH'TAN KORKMAYANDAN KORKUMUZ YOK

Vadi'nin kahramanı olan ve öğrencilerden yoğun ilgi gören Necati Şaşmaz, bir öğrencinin İsrail ile krize neden olan Polat'ın İsrail büyükelçiliğini basma sahnesiyle ilgili sorusuna "Bizim Allah'tan korkmayandan korkumuz yok İsrail olayları abartıyor Kurtlar Vadisi Filistin filmini de çekeceğiz" dedi.

Vadi ne zaman bitiyor sorusuna da cevap veren Polat, Vadi'nin ancak memleketin çilesi ve ülkenin sorunları bittiği zaman sona ereceğini söyledi. Polat," Amacımız ülkemize hizmet, yurt dışına gittiğimiz  zaman oradaki insanlar Polat'ı tanıyorlar ve onun yaptıklarıyla gurur duyuyorlar bunlar bizleri çok mutlu ediyor" dedi.

MEMATİ HATASINI ANLADI

Dizinin en son yayınlanan birkaç bölümünde Polat'la ters düşen ve İstihbarat başkanlığına kendisini kaptıran Memati, "Vadi'den ayrılacak mı?" sorularına da cevap vedi. Memati, diziden ayrılmasının söz konusu olmadığını ve artık hatasını anlayarak Polat'ın yanında yer alacağını söyledi.

ABDÜLHEY'İN HAFIZASI YERİNE GELİYOR

Vadi'nin en sevilen oyuncularından olan Kenan Çoban dizideki adıyla Abdülhey, Gazili öğrencilerin "Abdülhey'in hafızası yerine gelecek mi" sorusuna, "Evet, Abdülhey'in hafızası yerine gelecek onun için hep birlikte ekip olarak buraya geldik" dedi.  Kurtlar Vadisi dizisinden önce ne iş yaptığı da sorulan Abdülhey, diziden önce Ankara Altınpark'ta futbol hocalığı yaptığını söyledi.