Habertürk'den ayrılan Yavuz Semerci gazetesine geri döndü

Gazete HT Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı ile Burgaz Rakı polemiğine giren Yavuz Semerci istifa etmiş gazete ve Bloomberg HT ile yollarını ayırmıştı.

Habertürk'den ayrılan Yavuz Semerci gazetesine geri döndü
Medyaradar'ın haberine göre;  Gazete HT Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı ile Burgaz Rakı yazısıyla birlikte başlayan polemik sonrası gazete ve Bloomberg HT ile yollarını ayıran Yavuz Semerci aldığı bir kararla yine medya gündemine oturacak.

Fatih Altaylı ile fikir uyuşmazlığına girip yazısının sansürlendiğini açıklayan ve bu yazıyı geçriğimiz günlerde kendi sitesinde yayınlayan Yavuz Semerci sürpriz bir kararla Gazete HT’ye geri döndü.

Bu kararın altındaki neden ise patron Turgay Ciner’den başkası değil.

Altaylı ile Semerci arasındaki rakı polemiğini uzaktan izleyen Turgay Ciner işin ciddi boyutlara varıp Semerci’nin istifası sonrası olaya el koydu.

Yavuz Semerci ile görüşen Gazete HT ve Bloomberg HT sahibi Turgay Ciner "İstifanı geri çek gazetede yazılarına ve Bloomberg HT programına geri dön" ricasını iletti.

Bu durum karşısında patronu Turgay Ciner’i kıramayan Yavuz Semerci Gazete HT’teki yazılarına önümüzdeki günlerde başlayacağı Bloomberg HT’de Açıl Sezen ile birlikte yaptığı programına ise Pazartesi günü start vereceği öğrenildi.