Beşiktaş'ın eski As Başkanı Erdoğan'dan eleştiri yağmuru

Beşiktaş'ın sezonu kupasız kapatmasını eleştiren Beşiktaş'ın eski As Başkanı Levent Erdoğan, "Şampiyonluğu elimizle diğer takımlara verdik. Mustafa De

Beşiktaş'ın sezonu kupasız kapatmasını eleştiren Beşiktaş'ın eski As Başkanı Levent Erdoğan, "Şampiyonluğu elimizle diğer takımlara verdik. Mustafa Denizli'nin futbol anlayışı ve sistemi buna neden oldu" dedi.

Bu sezon başarısızlığın altında yanlış transferler ve Denizli'nin futbol anlayışının olduğunu söyleyen Erdoğan, Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem Programı'na yaptığı değerlendirmede, "Şampiyon olacak güce ve avantaja sahip Beşiktaş eliyle şampiyonluğu diğer takımlara ikram etti. Hakem hataları haksız kararlar oldu ancak Beşiktaş'ın transferleri ve Mustafa Denizli'nin sistemi başarısızlığın temel sebebidir." diye konuştu.

TAKIMDAN GİTMESİ GEREKENLER KALDI

İç transferde Yusuf Şimşek, İbrahim Üzülmez ve Rüştü Reçber ile sözleşme imzalamalarını hata olarak nitelendiren Erdoğan, "İç transferde çok aceleci davranıldı. Gönderilmesi gereken futbolcularla sözleşme imzalandı. Bu sezon transferlerde büyük hatalar yapıldı. Sadece iç transferde değil sezon başında alınan tüm futbolcular bana göre başarısız. İşte Nihat, Ferrari ve Fink'in performansı ortada." diye konuştu.

DENİZLİ KONUSUNDA ACELE EDİLDİ

Teknik Direktör Mustafa Denizli ile sözleşme imzalamanın aceleci bir karar olduğunu ifade eden Erdoğan, "Tıpkı futbolcularda olduğu gibi Teknik Direktör Mustafa Denizli konusunda da acele edildi. Sezon sonunda bir muhasebe yapılır ve karar ona göre verilirdi. Başarısız bir sezonun ardından Denizli ile sözleşmeyi daha sezon bitmeden uzatmak doğru değil." dedi.