Asya Şampiyonlar Ligi'nde grup son maçları oynanacak

Heyecanın giderek arttığı Asya Şampiyonlar Ligin'de gruplardaki son maçlar bu hafta oynacak.

32 takımın 8 grupta mücadele ettiği şampiyonada, grubl

  Heyecanın giderek arttığı Asya Şampiyonlar Ligin ' de gruplardaki son maçlar bu hafta oynacak .

32 takımın 8 grupta mücadele ettiği şampiyonada , grublardaki son maçlarının ilk sekizi yarın yapılacak . Geri kalan diğer sekiz karşılaşma ise çarşamba günü oynanacak . Şampiyonada yarın C , D , G ve H gruplarındaki maçlar yapılacak .

C Grubu ' nda mücadele eden Özbekistan ' ın temsilcisi ve grup lideri Pahtakor deplasmanda Suudi Arabistan ' ın El Şebab takımıyla karşılacak . Pahtakoru ' un bir üst tura kalması için en az bir puan alması

gerekiyor . Bu gruptaki diğer karşılaşmada ise gruptan çıkma şansı olmayan Birleşik Arap Emirlikleri ( BAE ) ekibi El Ayn , gruptan çıkma şansını son maça bırakan İran ' ın Sepahan takımını konuk edecek .

İki karşılaşman oynanacağı D Grubu ' ndaki ilk maçta gruptan çıkmayı garantileyen S . Arabistan

temsilcisi lider El Hillal , İran ' ın Kerman takımı deplasmanına gidecek . İkinci maçta ise Katar ekibi El Sadd , BAE ' nin gruptan çıkma şansı olmayan El Ahli takımını ağırlacak .

Bir üst tura çıkacak iki takımım netleştiği G Grubu ' nda ise ikinci sırada yer alan Güney Kore temsilcisi Suwon Samsun , Singapur ekibi Singapore Armed takımını konuk edecek . Bu gruptaki bir diğer karşılaşmada ise Çin ' in Henan Jianye takımıyla Japon ekip Gamba Osaka karşı karşıya gelecek .

Yarınki son iki karşılaşmanın oynanacağı ve üst tura çıkacak iki takımın netleştiği H Grubu ' nda lider Avustralya ekibi Adelaide United , kendi sahasında Çin ' in Shandong Luneng takımıyla kozlarını paylaşacak . Bu gruptaki ikinci maçta Japon ekip Sanfrecce Hiroshima , Güney Kore ekibi Pohang Steelers ' i konuk edecek .

Şampiyonada geri kalan diğer dört gruptaki sekiz karşılaşma 28 Nisan Çarşamba günü oynanacak . Bu maçlar sonunda bir üst tura çıkarak yola devam edecek tüm takımlar netleşmiş olacak .