Balıkesir'deki Silahlı Saldırı Olayıyla İlgili Bir Şüpheli Daha Yakalandı

Balıkesir'de geçtiğimiz hafta pazar günü akşam saatlerinde meydana gelen silahlı saldırı olayıyla alakalı polisin aradığı bir şüphelinin daha yakalandığı, D

  Balıkesir ' de geçtiğimiz hafta pazar günü akşam saatlerinde meydana gelen silahlı saldırı olayıyla alakalı polisin aradığı bir şüphelinin daha yakalandığı , D . Ş . isimli şüphelinin sevk edilidği adli mercilerce tutuklandığı bildirildi .
Balıkesir ' de , Kubilay Tezcan ve kardeşi Yakup Tezcan Balıkesirspor maçını izledikten sonra saat 19 . 00 sıralarında Atatürk Mahallesi ' ndeki evlerine girecekleri sırada yoldan geçen bir araçtan kendilerine açılan ateş sonucu yaralanmışlardı . Saldırganlara ruhsatlı silahlarıyla karşılık veren Tezcan kardeşler kurşunların bacaklarına isabet etmesi sonucu hafif şekilde yaralanmışlardı . Polisin olay yerinde yaptığı incelemede çok sayıda boş kartuş ele geçirilirken , yapılan araştırmalar sonucu silahlı saldırıya karıştığı iddiasıyla ilk anda yakalanan 3 şüpheliden Kubilay Tezcan ' ın da teşhis ettiği G . T . isimli şahıs tutuklanmıştı . Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir şüpheliyi daha aradığı olayla alakalı firar halinde olan D . Ş . isimli şüphelinin de dün yakalandığı , emniyetteki sorgusunun ardından adli makamlara teslim edilen bu şüphelinin de tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi .