Beşiktaş-sivasspor Maçından Notlar

-BEŞİKTAŞ-SİVASSPOR MAÇINDAN NOTLAR -SİYAH-BEYAZLI TARAFTARLAR, FUTBOL FEDERASYONU, FENERBAHÇE KULÜBÜ BAŞKANI AZİZ YILDIRIM VE GEÇEN HAFTAKİ DERBİ MAÇ

 

-BEŞİKTAŞ-SİVASSPOR MAÇINDAN NOTLAR

-SİYAH-BEYAZLI TARAFTARLAR , FUTBOL FEDERASYONU ,

FENERBAHÇE KULÜBÜ BAŞKANI AZİZ YILDIRIM VE GEÇEN

HAFTAKİ DERBİ MAÇININ HAKEMİ HÜSEYİN GÖÇEK ' İ

PROTESTO ETTİ

-BEŞİKTAŞ ' TA RIDVAN , İLK KEZ LİG MAÇINDA İLK

11 ' DE SAHAYA ÇIKTI

-NİHAT 3 , TABATA 4 HAFTA SONRA MAÇ KADROSUNA ALINDI

-DENİZLİ , BEŞİKTAŞ ' TA 56 . LİG MAÇINA ÇIKARAK , BAŞKAN

DEMİRÖREN DÖNEMİNDE LİGDE EN ÇOK MAÇA ÇIKAN TEKNİK

ADAM OLDU

-TARAFTARLAR , TEKNİK DİREKTÖR DENİZLİ ' Yİ HEP BİR

AĞIZDAN TRİBÜNLERE ÇAĞIRARAK SEVGİ GÖSTERİSİNDE

BULUNDU

İSTANBUL ( A . A ) - 24 . 04 . 2010 - Beşiktaşlı taraftarlar , geçen hafta oynanan olaylı Fenerbahçe derbisi nedeniyle Futbol Federasyonu , Başkan Mahmut Özgener , Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve geçen haftaki derbi maçının hakemi Hüseyin Göçek ' i , Sivasspor maçı öncesi protesto etti .

Takımın stada gelişinde yaptıkları protestoyu tribünlerde de devam ettiren taraftarlar , Futbol Federasyonu , hakemler , Başkan Mahmut Özgener , Aziz Yıldırım ve Hüseyin Göçek ' e tepki gösterdi .

Futbol Federasyonu Başkanı Özgener ' i istifaya davet eden taraftarlar , derbi maçın hakemi Hüseyin Göçek ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ' a küfürlü tezahüratlarda bulundu .

Tribünlerde ' İtalya ' dan futbolcu değil , savcı istiyoruz ' pankartı asıldı .

Bu arada , hoparlörlerden sürekli anons yapılarak , taraftarlardan kötü tezahürat yapmamaları istendi .

-BOBO , TRİBÜNLERE ÇAĞRILDI-

Taraftarlar , takımlarına destek verirken , en çok da Fenerbahçe derbisinde penaltı kaçıran Bobo ' ya sevgi gösterisinde bulundu .

Taraftarlar , Bobo ' yu tribünlere çağırırken , Brezilyalı futbolcu da tüm tribünleri dolaşarak taraftarlara karşılık verdi .

Siyah-beyazlı taraftarlar , daha sonra tüm takımı tribünlere çağırarak , ' Şampiyon ' diye tezahürat yaptı .

-DENİZLİ ' NİN REKOR MAÇI-

Turkcell Süper Lig ' de Sivasspor ile kendi sahasında karşılaşan Beşiktaş ' ta , Teknik Direktör Mustafa Denizli , bu karşılaşmayla Jean Tigana ' nın rekorunu eline geçirdi .

Siyah-beyazlı kulüple sözleşmesini bir sezon daha uzatan tecrübeli teknik adam , kulüp başkanı Yıldırım Demirören dönemlerinde çalışan teknik adamlar içinde en fazla lig maçı heyecanı yaşamış çalıştırıcı unvanını aldı .

Bu maça kadar Fransız Teknik Direktör Jean Tigana , Demirören döneminde 55 maçla en fazla lig heyecanı yaşayan teknik direktör olurken , Mustafa Denizli de Sivasspor mücadelesiyle 56 kez takımın başında olma fırsatını yakaladı ve Tigana ' yı geçti .

-DENİZLİ ' YE SEVGİ SELİ-

Beşiktaşlı taraftarlar , Teknik Direktör Mustafa Denizli ' yi de bağrına bastı .

Beşiktaş ' a geldiğinden bu yana ilk kez tüm tribünler tarafından hep bir ağızdan tribünlere çağrılan deneyimli teknik adam , sahaya girerek tribünlere selamladı ve taraftarların sevgi gösterilerine karşılık verdi . Denizli ' nin bu sırada oldukça duygulandığı gözlendi .

-RIDVAN , LİGDE İLK KEZ İLK 11 ' DE-

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli , sezon başında Karşıyaka ' dan transfer edilen genç futbolcu Rıdvan Şimşek ' i ilk kez bir lig maçında ilk 11 ' de oynattı .

Sivasspor maçına ilk 11 ' de çıkan Rıdvan , siyah-beyazlı formayla bu sezon sadece ilk yarıdaki Gençlerbirliği maçının son 45 dakikasında forma giyebilmişti . Rıdvan , Sivasspor karşısında savunmanın sağında görev yaptı .

-NİHAT VE TABATA MAÇ KADROSUNDA-

Beşiktaş ' ta sakatlıkları nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Nihat ve Tabata , Sivasspor maçında 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı .

Nihat 3 , Tabata ise 4 hafta sonra kadroya girerken , Teknik Direktör Denizli sakat ve cezalı futbolcuların çokluğunda A2 takımında forma giyen genç Atınç Nukan ' ı , 18 kişilik maç kadrosuna aldı .

Siyah-beyazlılarda , Nihat , Tabata ve Atınç ' ın dışında Hakan , İsmail , İbrahim Kaş ve Serdar Özkan yedek kulübesinde oturan isimler oldu .

-23 NİSAN İÇİN ÇOCUK TRİBÜNÜ-

Beşiktaş Kulübü ' nün Yavru Kartal Dergisi ' ne abone çocuklar , karşılaşmayı özel olarak hazırlanan ' Çocuk Tribünü ' nde ' izledi .

300 çocuk , karşılaşmayı ellerinde Türk bayrakları ile izleyip takımlarına destek verdi .

( BÜL-ED-TAM-BER )

24 . 04 . 2010 20 : 17 : 43