23 Nisan Ulusal Egemenlikve Çocuk Bayramı

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut ile İl Emniyet Müdürü Kadir Esir, makamlarını öğrencilere kısa süreliğine devretti.

  Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut , koltuğunu Hasan Ünlükahraman İlköğretim Okulu öğrencisi Gülçin Berksözlü ' ye devretti . Bersözlü , Park Bahçe , Temizlik İşleri , Fen İşleri Müdürlerine talimat vererek , park ve bahçelere oyun parkı konulması , bakım ve onarım yapılması , Kilis merkezde çöplerin toplanması ve bozulan yollara kilit taşı döşenmesi talimatı verdi . Başkan Bulut , daha sonra yerine oturan Gülçin Berksözlü ' ye çeşitli hediyeler verdi .
İl Emniyet Müdürü Kadir Esir ' de yerini Abdurahman İyigün İlköğretim Okulu öğrencisi Perihan Kübra Koktay ' a devretti .
Perihan Kübra Koktay , Emniyet Teşkilatı hakkında bilgi aldıktan sonra motosikletler üzerinde uygulama yapılması , düğünlerde yüksek sesle davul çalanlar ile müzik yayını yapanların engellenmesini isterken , gürültü nedeniyle öğrencilerin çalışamadığını yaşlılar ve hastaların uyuyamadığını bu nedenle , gürültü yapanların men edilmesi talimatı verdi .
İl Emniyet Müdürü Kadir Esir ' de yerini Abdurahman İyigün İlköğretim Okulu öğrencisi Perihan Kübra Koktay ve öğretmenlerine çeşitli hediyeler verdi