Köprübaşı'da 23 Nisan Etkinlikleri

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde 23 Nisan Bayramı etkinlikleri kapsamında protokol koltukları bir günlüğüne çocuklara emanet edildi.

Köprübaşı'da 23 Nisan Etkinlikleri
Yavuz Selim İlköğretim Okulu Müdürü Naci Bal ve Öğretmen Mergan Alp ve öğrenciler, Kaymakam Recep Höl'ü makamında ziyaret ettiler. Öğrenciler Esra Zorer, Emine Arı ve Erhan Gültekin temsili olarak Kaymakam koltuğuna oturdular. Öğrenciler, Köprübaşı'daki tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladılar. Daha sonra küçük Kaymakam Erhan Gültekin, ilçede yapmak istediği projelesi anlattı. Kaymakam Rcep Höl, geleceğin büyükleri olan öğrencileri tebrik etti. İdeallerine ulaşmaları hedefiyle eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.
Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen de koltuğunu Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu öğrencileri Oğuzhan Oğuz, Salih Gün ve Elif Çeti isimli öğrencilere emanet etti. Okul müdürleri Cihan Süngü ve öğretmenleri Zuhal Arıkan ile birlikte başkanlık makamını ziyaret eden öğrenciler, koltuğa oturduktan sonra projelerini anlattılar. Belediye Başkanı Zafer Mergen koltuğunu bir günlüğüne emanet ettiği öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.