Trabzon'da Öğrencileri Taşıyan Minibüs Şoförünün Alkollü Olduğu İddiası

Trabzon'un Maçka ilçesinde dün akşam halı saha maçından dönen öğrencileri taşıyan minibüs ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen ve 18 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kazaya minibüs şoförünün alkollü olmasının neden olduğu iddia edildi

Trabzon'un Maçka ilçesinde dün akşam halı saha maçından dönen öğrencileri taşıyan minibüs ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen ve 18 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kazaya minibüs şoförünün alkollü olmasının neden olduğu iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Gümüşhane'den Trabzon istikametine seyir halinde olan ve halı saha maçından dönen öğrencileri taşıyan Ali Suat Ş. yönetimindeki 61 RC 754 plakalı minibüs, ilçe girişinde karşı yönden gelen Fatih G.'nin kullandığı 33 AKK 29 plakalı TIR ile çarpıştı. Kazada minibüste bulunan araç sürücüsü Ali Suat Ş. ile çoğunluğu Maçka Anadolu Lisesi öğrencisi olan Neşe Akyüz, Sevdanur Çelik, Oğuz İnce, Sibel Eyüpoğlu, Tamer Saka, Zübeyde Fettahoğlu, Emre Baki, Güven Aydın, Halit Önerbay, Abdullah Çelik, Mert Eren Güngör, Ayşe Akyıldız, İsmail Arslan, Muhammet Köseli, Sedanur Bayraktar, Selim Akyüz ve Tuğba Bıyık yaralandı. Yaralılar, Maçka Mehmet Aktürk Devlet Hastanesi, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Fatih Devlet Hastanesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazaya minibüs şoförünün alkollü olmasının neden olduğu iddia edildi.