Yeni Fiesta Sport görücüye çıktı

Ford Otosan Fiesta'nın yeni 3 kapılı modeli Fiesta Sport'u otomobilseverlerin beğenisine sundu. Red Dot Tasarım ödüllü Fiesta, 3 kapılı yeni spor modeli Fiesta Sport ile otomobil tutkunlarının vazgeçilmezi olacak

Yeni Fiesta Sport görücüye çıktı
  Ekim 2008 ' de lansmanı yapılan ve 2009 yılında 472 bin adetlik satışla Avrupa ' nın en ç ; ok satan 2 . otomobili olan Fiesta , yeni versiyonu 3 kapılı Fiesta Sport ile daha da iddialı . 2010 ilk ç ; eyrek satış sonuç ; larına gö ; re segmentininin en fazla tercih edilen 5 kapılı modeli olan ve tasarımıyla dü ; nyanın en prestijli tasarım ö ; dü ; llerinden biri olan &ldquo ; Red Dot Tasarım&rdquo ; ö ; dü ; lü ; nü ; alan Fiesta ' nın 3 kapılısı Fiesta Sport daha agresif bir duruş sergiliyor . &ldquo ; Ford Kinetik Tasarım&rdquo ; felsefesinin yarattığı , &ldquo ; dururken dahi hareket halinde hissi&rdquo ; 3 kapılı Sport modelinde doruk noktasına ulaşıyor .

Fiesta Sport ' un lansmanını , Dü ; nya Ralli Şampiyonası gibi tü ; m motorsporları tutkunları tarafından heyecanla beklenen dü ; nya ç ; apında bir etkinlikte gerç ; ekleştirmekten ayrı bir mutluluk duyduklarını ifade eden Ford Otosan Genel Mü ; dü ; rü ; Nuri Otay ; Fiesta Sport ' un da aileye katılması ile Fiesta ü ; rü ; n gamının daha da zenginleştiğini belirtti . &ldquo ; 2009 yılında hü ; kü ; metin devreye aldığı Ö ; TV indirimi sonrasında bayilerimiz Fiesta yetiştiremez olmuştu&rdquo ; diyerek sö ; zlerini sü ; rdü ; ren Otay ; &ldquo ; Bü ; yü ; k ilgi ile beklenen Fiesta Sport ' u , ruhuna ve sü ; rü ; ş karakteristiğine en uygun ortam olduğuna inandığımız Dü ; nya Ralli Şampiyonası ' nın İstanbul ayağında lanse ediyoruz . Fiesta Sport ' u 33 . 650 TL den başlayan cazip fiyatlarla pazara sunuyoruz . Ü ; stelik Fiesta Sport ' a sahip olmak isteyen mü ; şterilerimiz , Nisan ayında da devam ettiğimiz ve ç ; ok bü ; yü ; k ilgi gö ; ren 50 . yıl satış kampanyamızdaki 50 ay 500TL taksitli kredi , 50 ay garanti ve yol yardım hizmeti gibi avantajlardan da faydalanabilecekler&rdquo ; diye konuştu .

Sıradışı tasarım

Sıradışı dış tasarıma sahip Fiesta Sport , gö ; vde rengindeki geniş arka spoiler ve karartılmış arka camlarla farklı bir kimlik sergiliyor . Spor tasarıma sahip ö ; n alt ızgara ile beraber ö ; n/arka tampon etekleri ve yan etekler Sport tasarım kitinin en ö ; nemli ö ; ğelerinden . Fiesta Sport ' un dış tasarımdaki sıradışılık motor kaputunun altında da devam ediyor .

Fiesta ailesinin en yü ; ksek beygir gü ; cü ;

Sport ' un kalbinde 120PS gü ; ç ; ü ; retebilen 1 , 6L lik benzinli motor yer alıyor . Fiesta ailesinin en yü ; ksek beygir gü ; cü ; ne sahip Sport motoru , ü ; stü ; n performansı ile meraklılarını bü ; yü ; lerken , yakıt tü ; ketimindeki tutumlu karakteristiği ile de şaşırtacak .