Giresunspor Kulübü Asbaşkanı Karahan:

-GİRESUNSPOR KULÜBÜ ASBAŞKANI KARAHAN: -'LİGİN SON MAÇININ SON DAKİKASINA KADAR  PLAY-OFF MÜCADELESİNDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ' GİRESUN (A.A) - 20.04.201-G

 

-GİRESUNSPOR KULÜBÜ ASBAŞKANI KARAHAN :

- ' LİGİN SON MAÇININ SON DAKİKASINA KADAR

PLAY-OFF MÜCADELESİNDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ '

GİRESUN ( A . A ) - 20 . 04 . 2010 - Bank Asya 1 . Lig ' de hafta sonu sahasında Dardanelspor ile karşılaşacak Giresunspor ' un kulüp asbaşkanı Osman Karahan , ligin son maçının son dakikasına kadar play-off mücadelesinden vazgeçmeyeceklerini söyledi .

Karahan , AA muhabirine yaptığı açıklamada , ligin son 2 haftasında hiç hesapta olmayan puanlar kaybettiklerini ve ilk 6 şanslarını zora soktuklarını ifade ederek , ' Ancak ligin son maçının son dakikasına kadar play-off mücadelesinden vazgeçmeyeceğiz ' dedi .

Bu sezon yaşadıkları birçok olumsuzluğa rağmen halen ümitlerinin devam ettiğini kaydeden Karahan , şöyle konuştu :

' 3 puanlık sistemde her an her şey olabilmektedir . Matematiksel olarak şansımız sürmektedir . Ümidimizi asla kaybetmedik , etmeyeceğiz de . Bizi bu konuma bu oyuncular getirdi . Büyük zorluklar içerisinde camiamızı en iyi şekilde temsil eden futbolcularımızın son 3 haftada da ellerinden gelenin en iyisini yapacağından şüphemiz yok . Play-off iddiamızı sürdürebilmek için mutlaka Dardanelspor karşılamasını kazanmak zorundayız . '

Dardanelspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürdüklerini anlatan Karahan , ' Son iki haftada 5 puan kaybetmenin üzüntüsünü henüz üzerimizden atamadık . Futbolda bazen her şey istenilen gibi olmuyor . Üzerimizdeki olumsuz havayı Dardanelspor maçında atıp yeni bir galibiyet serisi yakalamak amacındayız . Puan kaybetme kredimizi fazlasıyla doldurduk . Artık tek yapmamız gereken geride kalan 3 maçı kazanıp rakiplerimizin de puan kaybetmesini beklemektir ' diye konuştu .

( ME-SE-SÇ )

20 . 04 . 2010 15 : 56 : 32