Kuşadası'nda Turizm Sezonuna Merhaba' yemeği

Kuşadası protokolü ve turizmciler, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'ün "Turizm Sezonu'na Merhaba " yemeğinde bir araya geldi.

 Turizm Haftası kapsamında gerçekleştirilen yemeğe Yunanistan ve Romanya'nın İzmir konsolosları ile Brezilya'nın fahri konsolosu da katıldı.

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Pine Bay Tatil Köyü'nde gerçekleştirilen "Turizm Sezonu'na Merhaba" yemeği, büyük ilgi gördü. Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Hara Skolarikou, Romanya İzmir Başkonsolosu Cosmin V. Lotreanu, Brezilya İzmir Fahri Konsolosu Ali Tamer Bozoklar, Kuşadası Ticaret Odası Serdar Akdoğan, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar, Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, Emekli Sydney Başkonsolosu Niyazi Adalı, Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü ve Kuşadası Kent Konseyi Başkanı Osman Çolakoğlu, Kadı Kalesi Kazı Heyeti Başkanı Prof. Dr. Zeynep Mercangöz, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve turizmcilerin katıldığı etkinlik, kokteyl ile başladı.

Kokteylin ardından yemeğe geçildi. Programda, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ve Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen'in yaptığı açılış konuşmalarının ardından Kuşadası Folklor Araştırma Derneği ekibi halk dansları gösterisi sundu.