Geçmişten Günümüze Köy Enstitüleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Eğitim-İş Antalya Şubesi işbirliği ile Köy Enstitüleri'nin kuruluş yıldönümünde 'Geçmişten Günümüze Köy Enstitüleri' adlı bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor

Geçmişten Günümüze Köy Enstitüleri
  Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı , Eğitim-İş Antalya Şubesi işbirliği ile Köy Enstitüleri ' nin kuruluş yıldönümünde ' Geçmişten Günümüze Köy Enstitüleri ' adlı bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor .
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı , Eğitim-İş Antalya Şubesi işbirliği 17 Nisan Cumartesi günü , Antalya Kültür Merkezi ' nde ( AKM ) ' Geçmişten Günümüze Köy Enstitüleri ' adlı bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor . Etkinlik kapsamında AKM Perge Salonu ' nda Prof . Dr . Cevat Geray ve Eğitim İş Genel Başkanı Yüksel Adıbelli , ' Kırsal Kalkınma Odağında Köy Enstitüsü ' konulu bir konferans verecek .
Konferans öncesinde saat 14 . 00 ' de AKM Fuaye Alanı ' nda ' Karanlıktan Aydınlığa Bir Yol Türküsü-Köy Enstitüleri ' konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapılacak . Ardından AKM Perge Salonu ' nda Yönetmen Cihan Akerson ' un ' Yarım Kalan Bir Düş : Köy Enstitüsü ' adlı belgesel gösterimi gerçekleştirilecek .